Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Çiğ Köftenin Mikrobiyolojik Kalitesi

Hasad Gıda , cilt.264, ss.22-25, 2007 (Hakemli Dergi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

"Farklı Oranlarda Hazırlanmış Beta Sitosterol-Stearik Asit Oleojellerinin Karakterizasyonu

18. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Ankara, Türkiye, 16 - 17 Aralık 2023

Kemik Suyu Üretimi ve Sağlık Üzerine Etkileri

3. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Türkiye, 05 Kasım 2021

Chemical Composition Of Sesame Bran As A By-Product In Tahini Production.

Vth International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress (Agrieurasia), Konya, Türkiye, 23 Ekim 2021

A Study On The Production Of Protein Concentrate From Sesame Bran.

Vth International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress (Agrieurasia), Konya, Türkiye, 23 Ekim 2021

The Determination of Quality Properties of Traditional Kastamonu Pastırma

2ND INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Kastamonu, Türkiye, 11 - 14 Nisan 2019, ss.155

The Effect of Roasted Hazelnut Skin on the Oxidative Properties of Frankfurter Sausages

2ND INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Kastamonu, Türkiye, 11 - 14 Nisan 2019, ss.156

Texture Profile Analysis of Quince Waste Emulsion

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (Agrofoof), İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Haziran 2019, ss.294-298

Dietary Fiber Composition of Tomato, Quince and Grapefruit Waste

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology, 19 - 21 Haziran 2019, ss.299

The Effect of Using Vegetable Fibers on Phase Separation of Tahini

2ND INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, 11 - 14 Nisan 2019

Biogenic Amines in Food

1st International Food and MedicineCongress, Ankara, Türkiye, 24 - 27 Mayıs 2018, ss.166

Biogenic Amines in Foods

1st International Food and Medicine Congress, Ankara, Türkiye, 24 Mayıs 2018

EFFECT OF NISIN AND LYSOZYME ON THE SHELF LIFE OF HOT SMOKED RAINBOW TROUT

1st International Food and Medicine Congress, Ankara, Türkiye, 24 - 27 Mayıs 2018

Some Properties of Fresh and Dried Oyster Mushroom (Pleurotus ostreatus)

Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018

Some Physochemical Properties and Emulsion Forming Properties of Wheat Germ

International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018

SIĞIR KÖFTELERİNİN RENK STABİLİTESİ ÜZERİNE LİYOFİLİZE KARADUT (Morus nigra L.) SU EKSTRAKTININ ETKİSİ

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.475-476

EFFECT OF LYOPHİLİZED BLACK MULBERRY (Morus nigra L.) WATER EXTRACT ON MİCROBİAL QUALİTY OF BEEF PATTİES

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.477-478

Enzyme-Assisted Extraction Methods For Oil Extraction From Oilseeds

International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017

Kırmızı Ette Miyoglobin ve Lipid Oksidasyonları Arasındaki Etkileşimler

2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017

Oleojeller ve Gıda Endüstrisinde Kullanımı

International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017

Effect of Lyophilized Black Mulberry (Morus nigra L.) Water Extract on Microbial Quality of Vacuum-Packed Beef Patties

II. International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017, ss.1426

THE USE OF BETALAINS AS NATURAL COLOR MATERIALS AND THEIR EFFECTS ON HEALTH

Invitation to International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.1122-1123

EDIBLE WILD MUSHROOMS AS FUNCTIONAL FOODS

Invitation to International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.1124-1125

Some Properties Of The Lyophilized Black Mulberry (Morus Nigra L.) Water Extract

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1166

Effect of Lyophilized Black Mulberry (Morus nigra L.) Water Extract on Oxidation Stability of Beef Patties

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.229

DETERMINATION OF CHANGES IN THE QUALITY PARAMETERS OF COLD SMOKED SARDINES DURING SHELF LIFE

3. Uluslararası "Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar, 1 - 03 Ekim 2015

Survey of Biogenic Amines Levels in Different Types of Cheeses

International Science and Technology Conference, Rusya, 2 - 04 Eylül 2015

Türkiye Kanatlı Et Sektöründe Helal Kesim

II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri’, Manisa, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2012

Modifiye Atmosfer Ve Antimikrobiyal Ambalajlama Tekniklerinin İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünlerinin Muhafazasında Kullanımı

II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri’, Manisa, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2012

Sucuklarda Kalıntı Nitrit Miktarı ve N-Nitrozamin Oluşumu ile İlişkisi

Traditional Food from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

Heavy Metals of Some Wild Edible Mushrooms

International Conference on Plants & Enviromental Pollution, Kayseri, Türkiye, 6 - 10 Temmuz 2009

Et Proteinlerinin Fonksiyonel Özellikleri

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 24 Mayıs 2008

Et ve Et Ürünlerinde Biyojen Aminler

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004

Baharatlar ve Et Teknolojisinde Kullanımı

Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 3 - 05 Ekim 2002

Metrikler

Yayın

95

Atıf (WoS)

663

H-İndeks (WoS)

15

Atıf (Scopus)

823

H-İndeks (Scopus)

16

Proje

19

Tez Danışmanlığı

15

Açık Erişim

6