SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Evaluation of the Nutritional and Storage Quality of Meatballs Formulated with Bee Pollen
KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
, cilt.34, sa.4, ss.423-433, 2014 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Determination of Elemental Composition of Some Wild Growing Edible Mushrooms
MANTAR DERGİSİ
, cilt.11, sa.2, ss.129-137, 2020 (Hakemli Dergi)
MODİFİYE PATATES NİŞASTASI KULLANILARAK ÜRETİLEN FRANKFURTER SOSİSLERDE AMBALAJA SIZINTININ ÖNLENMESİ
GIDA
, cilt.45, sa.5, ss.894-906, 2020 (Hakemli Dergi)
Influence of Garlic and Hot Pepper Sauce on the Quality of Marinated Anchovies during 7 Months at 4°C Storage
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.8, sa.2, ss.365-371, 2020 (Hakemli Dergi)
Elemental Composition of Naturally Growing Wild Edible Mushroom
Journal of Natural Product and Plant Resources
, cilt.7, sa.4, ss.37-44, 2017 (Hakemli Dergi)
Characterization Study of Hot Smoked Rainbow Trout for Each Production Stages
Journal of Agriculture Innovations and Research
, cilt.6, sa.2, ss.411-418, 2017 (Hakemli Dergi)
Effects Of Dıfferent Herbs On Bıogenıc Amıne Contents And Some Characterıstıcs Of Herby Cheese
Gıda
, cilt.40, sa.1, ss.1-8, 2015 (Hakemli Dergi)
Sucuklarda Kalıntı Nitrit Miktarı ve N-Nitrozamin Oluşumu ile İlişkisi
Dünya-Gıda
, cilt.3, ss.35-38, 2011 (Hakemli Dergi)
Dondurarak Depolama Ve Vakum Ambalajlamanın Motal Peynirinde Lipoliz Ve Organik Asit Değişimi Üzerine Etkisi
Gıda
, cilt.35, ss.423-430, 2010 (Hakemli Dergi)
Ette Bulunan Doğal Proteolitik Enzimler ve Özellikleri
Hasad gıda
, cilt.288, ss.34-39, 2009 (Hakemli Dergi)
Fermente Et Ürünlerinde Kullanılan Starter Kültürlerin Biyojen Amin Oluşturma Özellikleri
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi (GTED).
, cilt.3, ss.21-29, 2008 (Hakemli Dergi)
Et Proteinlerinin Fonksiyonel Özellikleri
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi (GTED)
, cilt.2, ss.9-18, 2008 (Hakemli Dergi)
Gıdalardaki Biyojen Aminlerin İnsan Sağlığı Üzerine Toksik Etkileri
Hasad Gıda
, cilt.266, sa.4, ss.37-433, 2007 (Hakemli Dergi)
Çiğ Köftenin Mikrobiyolojik Kalitesi
Hasad Gıda
, cilt.264, ss.22-25, 2007 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
"Farklı Oranlarda Hazırlanmış Beta Sitosterol-Stearik Asit Oleojellerinin Karakterizasyonu
18. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Ankara, Türkiye, 16 - 17 Aralık 2023
THERMAL AND MOLECULAR CHARACTERISTICS OF NOVEL WATERSOLUBLE POLYSACCHARIDE FROM THE PTERIDIUM AQUILINUM AND DRYOPTERIS FILIX-MAS
EURO ASIA 11th. INTERNATIONAL CONGRESS ON APPLIED SCIENCES, Ankara, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2023
Kemik Suyu Üretimi ve Sağlık Üzerine Etkileri
3. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Türkiye, 05 Kasım 2021
Chemical Composition Of Sesame Bran As A By-Product In Tahini Production.
Vth International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress (Agrieurasia), Konya, Türkiye, 23 Ekim 2021
A Study On The Production Of Protein Concentrate From Sesame Bran.
Vth International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress (Agrieurasia), Konya, Türkiye, 23 Ekim 2021
Soğuk pres atığı fındık kekinin frankfurter-tipi sosis üretiminde kullanılması
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020
The Effect of Using Vegetable Fibers on Phase Separation of Tahini
2ND INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, 11 - 14 Nisan 2019
Biogenic Amines in Foods
1st International Food and Medicine Congress, Ankara, Türkiye, 24 Mayıs 2018
EFFECT OF NISIN AND LYSOZYME ON THE SHELF LIFE OF HOT SMOKED RAINBOW TROUT
1st International Food and Medicine Congress, Ankara, Türkiye, 24 - 27 Mayıs 2018
Some Properties of Fresh and Dried Oyster Mushroom (Pleurotus ostreatus)
Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018
Some Physochemical Properties and Emulsion Forming Properties of Wheat Germ
International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018
Enzyme-Assisted Extraction Methods For Oil Extraction From Oilseeds
International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017
Kırmızı Ette Miyoglobin ve Lipid Oksidasyonları Arasındaki Etkileşimler
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017
Oleojeller ve Gıda Endüstrisinde Kullanımı
International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017
THE USE OF BETALAINS AS NATURAL COLOR MATERIALS AND THEIR EFFECTS ON HEALTH
Invitation to International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.1122-1123
EDIBLE WILD MUSHROOMS AS FUNCTIONAL FOODS
Invitation to International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.1124-1125
EFFECTS OF PROCESSING CONDITIONS ON THE BIOGENIC AMINE CONTENT AND QUALITY ATTRIBUTES IN HOT SMOKED RAINBOW TROUT STORED AT REFRIGERATED TEMPERATURE
FABA 2016: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, 3 - 05 Kasım 2016
DETERMINATION OF CHANGES IN THE QUALITY PARAMETERS OF COLD SMOKED SARDINES DURING SHELF LIFE
3. Uluslararası "Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar, 1 - 03 Ekim 2015
Evaluation of the Nutritional and Storage Quality of Akçaabat Meatballs Formulated with Bee Pollen
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015
Survey of Biogenic Amines Levels in Different Types of Cheeses
International Science and Technology Conference, Rusya, 2 - 04 Eylül 2015
Evaluation of Colour Lipid Oxidation and Microbial Quality in Akçaabat Meatballs Formulated with Bee Pollen during Frozen Storage
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015
Evaluation of Colour Lipid oxidation and Microbial Quality in Akçaabat meatballs Formulated with Bee Pollen during Frozen Sorage
The 3rd International Symposium on Tradional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015
Evaluation of the nutritional Storage Quality of Akçaabat meatballs Formulated with Bee Pollen
The 3rd International Symposium on Tradional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015
Soğukta muhafaza edilen Akçaabat köftelerinin lipit oksidasyonu renk stabilitesi ve mikrobiyolojik kalitesi üzerine polen ilavesinin etkisi
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
Türkiye Kanatlı Et Sektöründe Helal Kesim
II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri’, Manisa, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2012
Modifiye Atmosfer Ve Antimikrobiyal Ambalajlama Tekniklerinin İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünlerinin Muhafazasında Kullanımı
II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri’, Manisa, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2012
Konserve Ton Balıklarının Bazı Kimyasal ve Biyokimyasal Özellikleri
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
Sucuklarda Kalıntı Nitrit Miktarı ve N-Nitrozamin Oluşumu ile İlişkisi
Traditional Food from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010
Heavy Metals of Some Wild Edible Mushrooms
International Conference on Plants & Enviromental Pollution, Kayseri, Türkiye, 6 - 10 Temmuz 2009
Et Proteinlerinin Fonksiyonel Özellikleri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 24 Mayıs 2008
Farklı Şekillerde Modifiye Edilmiş Mısır-Patates Nişastası ve Kuyruk Yağı ile Üretilen Salamların Fizikokimyasal Özellikleri
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006
Et ve Et Ürünlerinde Biyojen Aminler
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004
Baharatlar ve Et Teknolojisinde Kullanımı
Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 3 - 05 Ekim 2002
Çiğ Köftenin Bazı Duyusal Özellikleri Üzerine İkame Maddelerinin Etkisi
GAP II. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2001
Çiğ Köftenin Bazı Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine İkame Maddelerinin Etkisi
GAP II. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2001
Yağı Azaltılmış Et Ürünlerinin Geliştirilmesinde, Yağ İkame Maddelerinin Rolü
GAP II. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2001