Akademik Unvanlar
-
2018 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2012 - 2018 Doç. Dr.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2009 - 2012 Yrd. Doç. Dr.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2006 - 2009 Araştırma Görevlisi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2003 - 2006 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1998 - 2003 Araştırma Görevlisi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1993 - 1995 Araştırma Görevlisi
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2020 - 2022 Genel Sekreter
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
-
2010 - 2016 Dekan Yardımcısı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Akademi Dışı Deneyim
-
1997 - 1998 Kalite Kontrol Müdürü
Şirket, Aytaç, Üretim ve Kalite Kontrol
-
1997 - 1998 Yüksek Gıda Mühendisi
Aytaç Entegre Et Tesisleri
Verdiği Dersler
-
Doktora Gıda Emülsiyonları
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-II
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde Sorun Çözme Teknikleri
-
Yüksek Lisans Gıda Mühendisliğinde Temel Laboratuvar Teknikleri
-
Lisans Analitik Kimya
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-1
-
Lisans Reaksiyon Kinetiği
-
Yüksek Lisans Taze Et Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Bitirme Tezi-2
-
Doktora Et Teknolojisinde Üretim Hataları
-
Yüksek Lisans Gıda Emülsiyonları
-
Lisans GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL İŞLEMLER-2
-
Lisans Gıda Endüstrisinde Sorun Çözme
-
Lisans Bitirme Tezi-1
-
Lisans KANATLI ETİ VE YUMURTA TEKNOLOJİSİ
-
Yüksek Lisans Gıda Mühendsliğinde Temel Laboratuvar Analizleri
-
Lisans Kanatlı Etleri ve Yumurta Teknolojisi
-
Lisans GIDA ENDÜSTRİSİNDE PROBLEM ÇÖZME TEKNİKLERİ
-
Lisans GIDA ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ -I
-
Yüksek Lisans GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL LABORATUVAR ANALİZLERİ
-
Lisans GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL İŞLEMLER-I
-
Yüksek Lisans KANATLI ETİ VE YUMURTA TEKNOLOJİSİ
-
Lisans GIDA ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ-II
-
Lisans DUYUSAL ANALİZLER
-
Lisans Gıda Araştırma Teknijkleri-II
-
Yüksek Lisans Gıda Endüstrisinde Problem Çözme Teknikleri
-
Lisans Proses Uygulamaları
Yönetilen Tezler
-
Kemik suyu üretiminde farklı pişirme tekniği ve organik asit kullanımının ürün kalitesi üzerine etkisi
Gençcelep H. (Danışman)
M.DUMAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Isıl işlem uygulanmış kuyruk yağının depolanma stabilitesinin belirlenmesi
Gençcelep H. (Danışman)
M.BOZDEMİR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Farklı bileşimlerde hazırlanan oleojel karakterizasyonu ve emülsiyon tipi et ürünlerinde kullanımı
Gençcelep H. (Danışman)
T.ELBİR(Öğrenci), Doktora, 2021 -
Susam proteinlerinden izolat eldesi ve elektrospinning yöntemi ile nanolif üretimi: Tahinde yağ ayrışması üzerine etkileri
Gençcelep H. (Danışman)
M.ONUR(Öğrenci), Doktora, 2021 -
Kurutulmuş kültür mantarının (Agaricus bisporus) sosis üretiminde kullanımının araştırılması
Gençcelep H. (Danışman)
A.AKSEL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Tahinde faz ayrımı üzerine bazı liflerin ve lesitinin etkisi
Gençcelep H. (Danışman)
E.YETKİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Kastamonu pastırmasının kalite özelliklerinin belirlenmesi
Gençcelep H. (Danışman)
B.İHTİYAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Fındık zarının et emülsiyonlarının özellikleri üzerine etkisi ve sosis üretiminde kullanımı
Gençcelep H. (Danışman)
F.MERVE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Çeşitli doğal maddelerin sıcak dumanlanmış gökkuşağı alabalıklarında raf ömrü ve biyojen amin oluşumu üzerine etkileri
Gençcelep H. (Danışman)
B.BİLGİN(Öğrenci), Doktora, 2019 -
Gıda atıklarından elde edilen bazı bitkisel posaların emülsiyon özellikleri ve sosis üretiminde kullanımı
Gençcelep H. (Danışman)
Z.AKŞİT(Öğrenci), Doktora, 2018 -
Sığır ve piliç etinden üretilen salamların bazı özellikleri üzerine modifiye patates nişastasının etkisi
Gençcelep H. (Danışman)
M.SAIMAITI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Salep glukomannanın klarifikasyon ve deasetilasyonu: Yapı-proses-özellik ilişkilerinin belirlenmesi
Gençcelep H. (Danışman)
A.KURT(Öğrenci), Doktora, 2017 -
Isıl işlem görmüş sucukların bazı kalite özellikleri üzerine kırmızı pancar tozunun etkisi
Gençcelep H. (Danışman)
Ö.SERTDEMİRCİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Şeker pancarı lifinin et emülsiyonlarının özellikleri üzerine etkisi
Gençcelep H. (Danışman)
B.AĞAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Konserve balık ürünlerinde biyojen aminler
Gençcelep H. (Danışman)
B.BİLGİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012