Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
The Synthesis, Functions and Mechanisms of Action of the Silver Nanoparticles and Their Uses in the Processing and Preservation of Meat and Meat Products
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.11, sa.9, ss.1768-1783, 2023 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Effect of Mechanically Deboned Chicken Meat Protein Based Bioactive Films on Storage Stability of Sucuk
International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018
Flavor Compounds in Fermented Food Products
1st International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.318
Effect of protein and plasticizer concentration on film-forming properties of mechanically deboned chicken meat proteins
II. International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017
Gıdalarda pestisit kalıntıları
1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium and Workshop, 27 - 29 Eylül 2017
Functional modifications in traditional Turkish meat products
The 3rd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Bosnia and Herzegovina, 1 - 04 Ekim 2015
Evaluation of Colour Lipid Oxidation and Microbial Quality in Akçaabat Meatballs Formulated with Bee Pollen during Frozen Storage
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015
Evaluation of the Nutritional and Storage Quality of Akçaabat Meatballs Formulated with Bee Pollen
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015
Evaluation of the nutritional Storage Quality of Akçaabat meatballs Formulated with Bee Pollen
The 3rd International Symposium on Tradional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015
Evaluation of Colour Lipid oxidation and Microbial Quality in Akçaabat meatballs Formulated with Bee Pollen during Frozen Sorage
The 3rd International Symposium on Tradional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015
Et ürünlerini kürlemede ultrases kullanımı
3. Et Ürünleri Çalıştayı “Et Ürünleri Üretiminde İnovasyon”, Tokat, Türkiye, 16 - 17 Ekim 2014
Amino acid composition of the black sea anchovy Engraulis encrasicholus whole fish fillets and by products
FABA 2014: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Trabzon, 25 - 27 Eylül 2014
Balık Antifriz Proteinleri: yapıları, fonksiyonları ve gıdalarda kullanım potansiyeller.
5. Doğu Anadolu Bölgesi Su Ürünleri Sempozymu, Türkiye, 31 Mayıs - 02 Haziran 2014
Balık antifriz proteinleri Yapıları fonksiyonları ve gıdalarda kullanım potansiyelleri
5. Doğu Anadolu Bölgesi Su Ürünleri Sempozyumu, Elazığ, Türkiye, 31 Mayıs - 02 Haziran 2014
Hamsi balığının yenilebilir doku ve atıklarının mineral madde kompozisyonu
5. Doğu Anadolu Bölgesi Su Ürünleri Sempozyumu, Elazığ, Türkiye, 31 Mayıs - 02 Haziran 2014
Su ürünlerinin ambalajlanmasında nanoteknoloji uygulamaları
. 5. Doğu Anadolu Bölgesi Su Ürünleri Sempozyumu, Elazığ, Türkiye, 31 Mayıs - 02 Haziran 2014
Soğukta muhafaza edilen Akçaabat köftelerinin lipit oksidasyonu renk stabilitesi ve mikrobiyolojik kalitesi üzerine polen ilavesinin etkisi
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
Karadeniz mutfak kültüründe hamsi balığının yeri ve önemi
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
Türkiye Kanatlı Et Sektöründe Helal Kesim
II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri’, Manisa, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2012
Modifiye Atmosfer Ve Antimikrobiyal Ambalajlama Tekniklerinin İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünlerinin Muhafazasında Kullanımı
II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri’, Manisa, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2012
Antifriz Proteinler ve Gıdalarda Kullanım Potansiyelleri
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.20
Bez sucukların bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi
The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, 15 - 17 Nisan 2010
Bez Sucukların Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
The First International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 15 - 17 Nisan 2010, ss.422-424
survey on some fatty acids concentration and some chemical values of herby cheese (otlu peynir), a traditional Turkish cheese
10th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology, Cairo, Mısır, 19 - 21 Kasım 2007, ss.68
Influence of wild garlic (Allium sp.) on free fatty acids, color and sensory properties of herby-pickled cheese (Otlu peynir) during ripening
10th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology, Cairo, Mısır, 19 - 21 Kasım 2007, ss.76
Influence of wild garlic (Allium sp.) on free fatty acids, colot and sensory properties of herby-picled cheese (otlu peyniri) during ripening
10th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology, 19 - 21 Kasım 2007
A survey on some fatty acids concentration and some chemical values of herby cheese (otlu peynir); a traditional turkish cheese.
10th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology, 17 - 21 Nisan 2007
Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesinde Yetiştirilen Fındık Çeşitlerinin Teknolojik Özellikleri Üzerinde Araştırmalar
Tarımsal Öğretimin 150. Yıldönümü Fındık ve Diğer Sert Kabuklu Meyveler Sempozyumu, 1996, Türkiye, 10 - 15 Ekim 1996, ss.163-172
Kitap & Kitap Bölümleri
Antifreeze Proteins in Foods
Antifreeze Proteins, Ramløv H., Friis D., Editör, Springer, Cham, ss.231-260, 2020
Yağ Oksidasyonu ve Antioksidanlar
O.M.Ü.Z.F. Yardımcı Ders Notu, Samsun, 1999