Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Use of Raman Spectroscopy to Evaluate Meat Quality, Safety, and Storage Stability

3th International Congress of Engineering and Natural Sciences, Ankara, Türkiye, 23 Mayıs 2023

A Nonthermal Emerging Technology for Reducing the Oil Absorption in Deep-Fried Foods: Ultrasound

4th International Conference on Advanced Engineering Technologies, Türkiye, 28 Eylül 2022

The effect of marination applications on texture and protein profile of meat

2nd International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology (EurasianSciEnTech 2020), 7 - 09 Ekim 2020

Flavor Compounds in Fermented Food Products

1st International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.318

A Short Review of Üvez (Rowanberry)

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.295

Functional modifications of edible films and coatings and applications in seafood

International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017

Gıdalarda pestisit kalıntıları

1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium and Workshop, 27 - 29 Eylül 2017

Antimicrobial Activity of Essential Oils Extracted from Thyme, Rosemary and Laurel against Fish Pathogenic Microorganisms

I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants: “Natural and Healthy Life”, Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017

Characterization of edible films made from anchovy by product proteins

FABA 2016: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, 3 - 05 Kasım 2016

Properties of anchovy by product proteins films incorporated with thyme essential oil

FABA 2016: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, 3 - 05 Kasım 2016

Functional modifications in traditional Turkish meat products

The 3rd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Bosnia and Herzegovina, 1 - 04 Ekim 2015

Balık yağının mikroenkapsülasyonu

18. Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015

Et ürünlerini kürlemede ultrases kullanımı

3. Et Ürünleri Çalıştayı “Et Ürünleri Üretiminde İnovasyon”, Tokat, Türkiye, 16 - 17 Ekim 2014

Amino acid composition of the black sea anchovy Engraulis encrasicholus whole fish fillets and by products

FABA 2014: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Trabzon, 25 - 27 Eylül 2014

Balık Antifriz Proteinleri: yapıları, fonksiyonları ve gıdalarda kullanım potansiyeller.

5. Doğu Anadolu Bölgesi Su Ürünleri Sempozymu, Türkiye, 31 Mayıs - 02 Haziran 2014

Balık antifriz proteinleri Yapıları fonksiyonları ve gıdalarda kullanım potansiyelleri

5. Doğu Anadolu Bölgesi Su Ürünleri Sempozyumu, Elazığ, Türkiye, 31 Mayıs - 02 Haziran 2014

Hamsi balığının yenilebilir doku ve atıklarının mineral madde kompozisyonu

5. Doğu Anadolu Bölgesi Su Ürünleri Sempozyumu, Elazığ, Türkiye, 31 Mayıs - 02 Haziran 2014

Su ürünlerinin ambalajlanmasında nanoteknoloji uygulamaları

. 5. Doğu Anadolu Bölgesi Su Ürünleri Sempozyumu, Elazığ, Türkiye, 31 Mayıs - 02 Haziran 2014

Karadeniz mutfak kültüründe hamsi balığının yeri ve önemi

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014

Ultrasonik tuzlamanın Beyaz peynirde tuz geçişine etkisi

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 Ekim - 12 Aralık 2012, ss.295

Türkiye Kanatlı Et Sektöründe Helal Kesim

II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri’, Manisa, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2012

Modifiye Atmosfer Ve Antimikrobiyal Ambalajlama Tekniklerinin İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünlerinin Muhafazasında Kullanımı

II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri’, Manisa, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2012

Antifriz Proteinler ve Gıdalarda Kullanım Potansiyelleri

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.20

Bez sucukların bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi

The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, 15 - 17 Nisan 2010

Bez Sucukların Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi

The First International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 15 - 17 Nisan 2010, ss.422-424

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesinde Yetiştirilen Fındık Çeşitlerinin Teknolojik Özellikleri Üzerinde Araştırmalar

Tarımsal Öğretimin 150. Yıldönümü Fındık ve Diğer Sert Kabuklu Meyveler Sempozyumu, 1996, Türkiye, 10 - 15 Ekim 1996, ss.163-172

Kitap & Kitap Bölümleri

Antifreeze Proteins in Foods

Antifreeze Proteins, Ramløv H., Friis D., Editör, Springer, Cham, ss.231-260, 2020

Yağ Oksidasyonu ve Antioksidanlar

O.M.Ü.Z.F. Yardımcı Ders Notu, Samsun, 1999

Metrikler

Yayın

100

Atıf (WoS)

1112

H-İndeks (WoS)

19

Atıf (Scopus)

989

H-İndeks (Scopus)

19

Proje

20

Tez Danışmanlığı

20

Açık Erişim

11
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları