Desteklenen Projeler
-
2022 - 2023 Keçiboynuzu Gamı-Neem Yağı-Gümüş Nanoparçacık İçeren Yenilebilir Kaplamaların Sentezi, Karakterizasyonu ve Sucukların Depolama Stabilitesine Etkisi
-
2022 - 2023 Ultrases ön işlem uygulamasının kızartılmış tavuk şinitzellerin yağ emilimine ve kalitesine etkisi
-
2019 - 2020 Yer Fıstığı (Arachis hypogaea L.) Zarfı Kullanılarak Üretilen Köftelerin Soğukta Muhafaza Sürecinde Lipit Oksidasyonu ve Renk Stabilitesinin Değerlendirilmesi
-
2016 - 2016 The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
-
2015 - 2015 The 3 rd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus
-
2013 - 2014 Hamsi (Engraulis encrasicholus) Balığının Yenilebilir Doku ve Artıklarının Bazı Kimyasal ve Besinsel Özellikleri