Akademik Unvanlar
-
2011 - Devam Ediyor Prof.Dr.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2008 - 2011 Prof.Dr.
Pamukkale Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2002 - 2008 Doç.Dr.
Pamukkale Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1996 - 2002 Yrd.Doç.Dr.
Pamukkale Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1995 - 1996 Araştırma Görevlisi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1991 - 1995 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1990 - 1991 Araştırma Görevlisi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1989 - 1990 Araştırma Görevlisi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
Yönetimsel Görevler
-
2012 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
-
2015 - 2018 Bölüm Başkanı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
-
2003 - 2011 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Pamukkale Üniversitesi
-
2004 - 2008 Bölüm Başkan Yardımcısı
Pamukkale Üniversitesi
Verdiği Dersler
Yönetilen Tezler
-
Fermente gıdalardan izole edilen antimikrobiyal aktiviteli laktik asit bakterileri bazı endüstriyel ve probiyotik özelliklerinin belirlenmesi
Çon A. H. (Danışman)
A.SAĞIROĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Bazı toprak bakterilerinin transglutaminaz, levansukraz ve beta galaktozidaz üretim yeteneklerinin taranması ve elde edilen enzimin kısmi karakterizasyonu
Çon A. H. (Danışman)
E.GÜLŞEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Meyve suyu işleme atıklarından diyet liflerinin izolasyonu ve yoğurt üretiminde kullanımı
Ahmet Hilmi Ç. (Danışman)
M.DEMİRKOL(Öğrenci), Doktora, 2021 -
Fermente gıdalardan izole edilen laktik asit bakterileri tarafından üretilen ekzopolisakkaritlerin karakterizasyonu
Çon A. H. (Danışman)
B.ENKHTUR(Öğrenci), Doktora, 2021 -
Geleneksel peynirlerden probiyotik özellikteki laktik asit bakterilerinin izolasyonu ve karakterizyonu
Çon A. H. (Danışman)
S.ABDULRAHMAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Tarhana hamuru fermantasyonunun mikrobiyal taksonomik yapısının ve populasyon dinamiğinin belirlenmesi
Ahmet Hilmi Ç. (Danışman)
S.ÖZEL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Emmental peynirinin bazı özellikleri üzerine bakır kullanımının etkisi
Ahmet Hilmi Ç. (Danışman)
S.SABANOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Farklı gıdalardan izole edilen laktik asit bakterilerinin nümerik taksonomisi
Ahmet Hilmi Ç. (Danışman)
Ö.ERTEKİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2007 -
Turşu ve zeytinden antagonistik ve probiyotik özellikte laktik starter kültür eldesi
Ahmet Hilmi Ç. (Danışman)
N.KARASU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006 -
Uşak ve yöresi ekşi hamurlarından elde edilen antimikrobiyal aktiviteye sahip laktik asit bakterilerinin tanımlanması ve bazı metabolik özelliklerinin belirlenmesi
Ahmet Hilmi Ç. (Danışman)
Ö.ŞİMŞEK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2003 -
Dondurma üretiminde mikrobiyal bulaşma kaynaklarının belirlenmesi
Ahmet Hilmi Ç. (Danışman)
Ü.KANBAKAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1999 -
Farklı starter kültürler kullanılarak üretilen sucukların bazı özellikleri ve uçucu aroma bileşenleri
Ahmet Hilmi Ç. (Danışman)
H.ERCOŞKUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1999 -
Afyon İlinde bulunan yüksek kapasiteli bazı et işletmelerinin genel değerlendirilmesi ve bu işletmelerde üretilen sucukların bir kısım özelliklerinin belirlenmesi
Ahmet Hilmi Ç. (Danışman)
M.DOĞU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1998
Verdiği Kurs ve Eğitimler
-
2019 - 2019 Fen-Mühendislik Bilimleri TUBITAK 1001 proje çağrılarına etkin proje yazma eğitimi
Teknoloji Transfer Ofisi - Eğitim