Desteklenen Projeler
-
2020 - 2022 Fermente Gıdalardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterileri Tarafından Üretilen Bakteriyosinlerin Karakterizasyonu
-
2020 - 2021 Samsun Bölgesindeki Bazı Fermente Süt Ürünlerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterileri Tarafından Üretilen Ekzopolisakkaritlerin Karakterizasyonu
-
2019 - 2021 Geleneksel Peynirlerden Probiyotik Özellikteki Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Karakterizasyonu
-
2018 - 2019 Microbial diversity of traditional kefir grains and their role on kefir aroma
-
2016 - 2019 Öğretim Üyelerinin Araştırma Amaçlı Teknolojik Donanımlarının Geliştirilmesi Projesi
-
2018 - 2018 The 4th International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus"
-
2016 - 2016 The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus
-
2015 - 2015 3 rd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus