Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

KENEVİR TOHUMU VE ÜRÜNLERİNİN ETİK AÇIDAN DEĞERLENDİRİLMESİ

3. ULUSLARARASI TARIM ve GIDA ETİĞİ KONGRESİ, Türkiye, 05 Kasım 2021

Production of spicy (hot) Ayran and assessment of some properties

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018

Effect of low and high temperature on the properties of hazelnut milk obtained from hazelnut cake

The 4th International Symposium on Traditional Foods From Adriaticto Caucasus, 19 - 21 Nisan 2018

Gıda Endüstrisinde Moleküler Baskılama Teknolojisi

Kromatografi 2016, Türkiye, 31 Ağustos - 02 Eylül 2016

Traditional Sweet Water Buffalo Turkish Delight

The 3rd International Symposium on Tradional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015

Trace metal levels in butter samples collected from the Black Sea Region of Turkey

4th International Congress on Food and Nutrition together with 3rd Safe Consortium International Congress on Food Safety, 12 - 14 Ekim 2011, ss.217

Effect of bluberry addition on microflora of yoghurt

International Conferance on Food Innovation. Valencia, Spain, 25 - 29 Ekim 2010

Keş Peyniri Üzerine Yapılan Araştırmalar ve Üretim Metodları

The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, 15 - 17 Nisan 2010

Minerals in Turkish Cheeses.

3 rd International Conference of Food Science and Nutrition National Research, 3 - 05 Kasım 2008

A traditional Turkish dairy product : Kes cheese

3 rd International Conference of Food Science and Nutrition National Research, 3 - 05 Kasım 2008

Gıda ve kanser

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008

Külek Peynirinin Duyusal Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri.

V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998

Metrikler

Yayın

87

Atıf (WoS)

671

H-İndeks (WoS)

15

Atıf (Scopus)

521

H-İndeks (Scopus)

14

Proje

26

Fikri Mülkiyet

2

Açık Erişim

10
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları