SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Partial purification and characterization of alkaline proteases from the Black Sea anchovy Engraulis encrasicholus digestive tract
AFRICAN JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY
, cilt.12, sa.1, ss.56-63, 2013 (Hakemli Dergi)
Biyosensörler ve Gıdalarda Kullanımı
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
, sa.3, ss.51-59, 2006 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Farklı Baharat Otlarının İlavesiyle Üretilen Konsantre Yoğurtları Depolanmasıyla Meydana Gelen Değişiklikler
Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.45
Farklı Baharat Otlarının İlavesiyle Üretilen Konsantre Yoğurtların Depolanmasıyla Meydana Gelen Değişiklikler
Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, 21-23 Mayıs Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009
Süt ve Süt Ürünlerinde Mikroorganizmaları Azaltmada Alternatif Yöntemler
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.777
β- galaktosidaz’ın transglaktosilasyon yönü ve galaktooligosakkarit sentezi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008
Süt ve süt ürünlerinde mikroorganizmaları azaltmalternatif yönlemler
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008
survey on some fatty acids concentration and some chemical values of herby cheese (otlu peynir), a traditional Turkish cheese
10th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology, Cairo, Mısır, 19 - 21 Kasım 2007, ss.68
Influence of wild garlic (Allium sp.) on free fatty acids, color and sensory properties of herby-pickled cheese (Otlu peynir) during ripening
10th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology, Cairo, Mısır, 19 - 21 Kasım 2007, ss.76
Influence of wild garlic (Allium sp.) on free fatty acids, colot and sensory properties of herby-picled cheese (otlu peyniri) during ripening
10th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology, 19 - 21 Kasım 2007
A survey on some fatty acids concentration and some chemical values of herby cheese (otlu peynir); a traditional turkish cheese.
10th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology, 17 - 21 Nisan 2007