Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

A Functional Food Component: β-Glucan

1. Internatıonal Technologıcal Scıences And Desıgn Symposıum, Giresun, Türkiye, 27 - 29 Haziran 2018, ss.161

B Galaktosidazın transgalaktosilasyon yönü ve galaktooligosakkarit sentezi

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 Mayıs 2008 - 23 Mayıs 2018, ss.1003

Karagün dostu kurut

Gelenksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.941

Ultrasonik tuzlamanın Beyaz peynirde tuz geçişine etkisi

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 Ekim - 12 Aralık 2012, ss.295

Alternatif gıda işleme yöntemlerinin enzimler üzerine etkileri

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Aralık 2012, ss.388

Alternatif gıda işleme yöntemlerinin enzimler üzerine etkisi

Türkiye 11. Gıda Kongresi Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012

Aho peyniri

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.649-651

AHO PEYNİRİ

III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU KONYA, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.649-651

Peynirin Salamura Tuzlamasında Farklı Yöntemler

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.96-97

Süt ve Süt Ürünlerinde Mikroorganizmaları Azaltmada Alternatif Yöntemler

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.777

Metrikler

Yayın

28

Atıf (WoS)

57

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

26

H-İndeks (Scopus)

3

Proje

8

Açık Erişim

1