Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

AMATÖR TENİSÇİLERDE AKDENİZ TİPİ DİYETE UYUMUN VE OBEZİTE VARLIĞININ DEĞERLENDİRİLMESİ

6th INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS, Burdur, Türkiye, 2 - 05 Mart 2023

ÇİĞ SEBZE VE MEYVE DEZENFEKSİYONU

4. ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ VE YAŞAM KONGRESİ, Burdur, Türkiye, 8 - 10 Nisan 2021

Kovid-19 Pandemisinde Yetişkinlerdeki Anksiyetenin Besin Alımlarına Etkisi

4. Uluslararası 22. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi, Türkiye, 13 - 19 Aralık 2020

Anne Sütünün Önemine Dair Güncel Bir Değerlendirme

3rd International Congress on Agriculture, Environment and Health12-14 November 2020, Aydın, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2020

FERMENTE SÜT ÜRÜNÜ KEFİRİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİNE GÜNCEL YAKLAŞIM

3. Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi (ICAR), Bolu, Türkiye, 20 - 22 Temmuz 2020

MULTİPL SKLEROZ HASTALARINDA OBEZİTE KLİNİK SEYRİ ETKİLER Mİ?

2. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2019

HİPERTANSİYON TEDAVİSİNDE KULLANILAN DASH DİYETİ VE SAĞLIK

1. ST INTERNATIONAL HEALTH SCIENCES AND LIFE CONGRESS, 2 - 05 Mayıs 2018, ss.815-816

DETERMINATION OF TRADITIONAL FOOD CONSUMED IN TURKEY’S BLACK SEA AND CENTRAL ANATOLIA REGIONS

The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018

DETERMINATION OF TRADITIONAL FOOF CONSUMED IN TURKEY’xxS BLACK SEA AND CENTRAL ANATOLIA REGIONS

THE 4TH INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS, KYRENIA, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.165

EVALUATION THE EFFECT OF TRADITIONS ON PREPARATION AND COMSUMPTION OF FOODS

THE 4 TH INTERNATINAL SYMPOSIUM ON TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCAUSUS, 19 - 21 Nisan 2018, ss.166

BARİATRİK CERRAHİ OPERASYONU SONRASI HASTALARIN GENEL SAĞLIK DURUMLARI VE BESLENME DURUMLARININ BELİRLENMESİ

Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi Gastrointestinal Hastalıklar, İzmir, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017

DETERMİNATİON OF GENERAL HEALTH CONDITIONS AND NUTRIONAL STATUS OF PATIENTS AFTER BARIATRIC SURGERY

ULUSLARARASI SAĞLIKLI BESLENME KONGRESİ GASTROİNTESTİNAL HASTALIKLAR, 5 - 07 Ekim 2017, ss.63

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDE UMUTSUZLUK DÜZEYİNİN BESLENME DURUMU VE DEMOGRAFİK ÖZELLİKLER İLE İLİŞKİSİ

Adnan Menderes Üniversitesi 1.Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Aydın, Türkiye, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017

Samsun İlinde İlköğretim Öğrencilerinin Beslenme BilgiDüzeyinin Saptanması

HACETTEPEBESLENME VE DİYETETİK GÜNLERİVI. MEZUNİYET SONRASI EĞİTİM KURSU, Ankara, Türkiye, 11 - 13 Mayıs 2017

İshali Olan Bebeklerin Beslenmesi ve Besin Hijyeni KonusundaAnnelerin Bilgi ve Tutumları

HACETTEPEBESLENME VE DİYETETİK GÜNLERİVI. MEZUNİYET SONRASI EĞİTİM KURSU, Ankara, Türkiye, 11 - 13 Mayıs 2017

Üniversite Öğrencilerinde Yaşam Doyumu ve Etkileyen Faktörler

4.Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu - Anoreksiyadan Obeziteye Yeme Bozuklukları, İstanbul, Türkiye, 12 - 15 Şubat 2015

Okul çocuklarının beslenme alışkanlıklarının sağlık riskleri ile ilişkisi

9.Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2014

Preadolesan yaş grubu çocuklarda besin tercihlerinin obezite ile ilişkisi

2.Fetal Hayattan Çocukluğa ilk 1000 Gün Gebe ve Çocuk Beslenmesi Kongresi, Ankara, Türkiye, 27 - 29 Mart 2014

Kitap & Kitap Bölümleri

İnsan Kaynakları Yönetimi

Yiyecek Hizmetleri Yönetimi İlkeler ve Uygulamalar, Funda Pınar Çakıroğlu ve Ayşe Nur Songür Bozdağ, Editör, Hipokrat Yayınevi, Ankara, ss.379-408, 2023

KRONİK OBSTRÜKTİF AKCİĞER HASTALIĞINDA MALNÜTRİSYONA VE BESLENME TEDAVİSİNE GÜNCEL YAKLAŞIM

TEMEL BESLENME VE DİYETETİK, Prof. Dr. Turkan KUTLUAY MERDOL, Editör, Güneş Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.531-540, 2023

KANSER TEDAVİSİNDE İMMÜNONÜTRİSYONUN YERİ

Sağlık Bilimleri Alanında Uluslararası Araştırmalar XI, Prof.Dr.Aliye ÖZENOĞLU, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.85-97, 2022

Nörodejeneratif Bir Hastalık Olan Multiple Skleroz Patofizyolojisi ve Tıbbi Beslenme Tedavisine Güncel Yaklaşım.

Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-14, Muhittin Tayfur, Editör, Hatiboğlu Yayınevi, Ankara, ss.81-97, 2022

ENTERAL VE PARENTERAL BESLENME TEDAVİSİNDE BESİN-İLAÇ ETKİLEŞİMLERİ

Klinik Nütrisyon Uygulama İlkeleri, Muhittin Tayfur, Sevan Çetin Özbek, Banu Süzen, Editör, Hatiboğlu Yayıncılık, Ankara, ss.507-519, 2021

Kronik Böbrek Yetmezliğinde Protein-Enerji Kaybı: Etiyolojisi ve Beslenme Desteğinin Önemi

Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular -9, Tayfur Muhittin, Türker Perim F., Editör, Hatiboğlu Yayıncılık, Ankara, ss.401-410, 2020

Gebelik ve Emziklilik Döneminde Beslenme

Beslenmenin Esasları ve Sağlığın Korunmasında Beslenme, Aliye Özenoğlu, Editör, Hatiboğlu Basım ve Yayım, Ankara, ss.721-750, 2016

Metrikler

Yayın

71

Atıf (WoS)

39

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

40

H-İndeks (Scopus)

3

Proje

7

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları