Öğr. Gör. Özge Kılıç Tosun
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Multi fragment melting analysis system (MFMAS) for one-step identification of lactobacilli
KESMEN Z.
,
KILIÇ TOSUN Ö.
,
GÖRMEZ Y.
,
ÇELİK M.
,
GÜNGÖR B.
Journal of Microbiological Methods
, cilt.177, 2020 (SCI-Expanded)
Assessment of Multi Fragment Melting Analysis System (MFMAS) for the Identification of Food-Borne Yeasts
KESMEN Z.
,
Büyükkiraz M. E.
,
Özbekar E.
,
ÇELİK M.
,
ÖZKÖK F. Ö.
,
KILIÇ TOSUN Ö.
, et al.
Current Microbiology
, cilt.75, sa.6, ss.716-725, 2018 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
CRISPR-CAS UYGULAMALARI, POTANSİYEL RİSKLER VE YASAL DÜZENLEMELER
KILIÇ TOSUN Ö.
,
KESMEN Z.
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
, cilt.4, sa.2, ss.11-42, 2022 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
CRISPR-CAS SİSTEMİ VE GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ
Kılıç Tosun Ö.
,
Çon A. H.
Biotechnology Ecosystem for a Sustainable Life, İstanbul, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.8-9
Characterization of Lactic Acid Bacteria Isolated from Traditional Cheese by Multi-Fragment High Resolution Melting Analysis
KESMEN Z.
,
TÜRKMEN A.
,
KILIÇ TOSUN Ö.
2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017
Maya Türlerinin Tanımlanmasında Yeni Bir Yaklaşım: Çoklu Fragment Melting Analiz Sistemi
KESMEN Z.
,
M. E. B.
,
Özbekar E.
,
ÖZKÖK F. Ö.
,
ÇELİK M.
,
KILIÇ TOSUN Ö.
, et al.
1.Ulusal İnsan Mikrobiyotası ve Sağlığımıza Etkileri Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Aralık 2016, ss.8-9
Multi-Target Melting Analysis for Identification of Yeast Species Isolated From Meat and Meat Products
KESMEN Z.
,
KILIÇ TOSUN Ö.
,
Özbekar E.
,
M. E. B.
,
Meşe M.
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10 - 13 Kasım 2016, ss.175-178
Kitap & Kitap Bölümleri
Et Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Kılıç Tosun Ö.
Tüm Yönleriyle Et Analizleri, CAN,Özlem Pelin, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.71-114, 2022
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
8
Atıf (Scopus)
7
H-İndeks (Scopus)
1
Proje
3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları