Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Samples of Turkey in the Best Tourism Villages
Zien Journal of Social Sciences and Humanities
, sa.12, ss.4-11, 2022 (Hakemli Dergi)
Sosyal Medya ve Turizm Konulu Akademik Yayınların Görsel Haritalama Tekniğine Göre Bibliyometrik Analizi
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.24, sa.3, ss.1275-1292, 2022 (Hakemli Dergi)
Akıllı Şehir Kapsamında Bursa’nın Akıllı Turizm Uygulamalarının Değerlendirilmesi: GoBursa Örneği
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
, cilt.5, sa.1, ss.38-49, 2022 (Hakemli Dergi)
Coğrafi İşaretli Ürün Erbaa Narince Bağ Yaprağı'nın Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi
Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırma Dergisi
, sa.77, ss.3153-3163, 2021 (Hakemli Dergi)
Yavaş Şehirlerde Sosyal Değişme ve Yaşam Kalitesi İlişkisi Üzerine Bir Araştırma: Gerze Örneği
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Dergisi
, cilt.23, sa.2, ss.565-576, 2020 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Mesleki Eğitim Veren Kurumların Misyon İfadelerinin Analizi: Samsun Örneği
2. International Academic Research Congress, Antalya, Türkiye, 18 - 21 Ekim 2017
Karadeniz Bölgesindeki 4 ve 5 Yıldızlı Otellerin Görsel Kimlik Unsuru Olarak Logo Kullanımı Üzerine Bir Araştırma
2.International Academic Research Congress, Antalya, Türkiye, 18 - 21 Ekim 2017
Turizmde Mesleki Eğitim Sorunlar ve Çözüm Önerileri
Uluslararası Yükseköğretimde Mesleki Eğitim ve Öğretim Sempozyumu, Çorum, Türkiye, 12 - 15 Ekim 2016
Kitap & Kitap Bölümleri
Geleceğin Restoranları ve Nesnelerin İnterneti
Geleceğin Restoranları, Gültekin Çalışkan, Gülsün Yıldırım, Editör, Detay, Ankara, ss.36-47, 2021
Doğu Anadolu Bölgesine Ait Yemekler ve Yapılışları
Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar Örnek Menü ve Reçeteler, Hatice Sarı Gök, İpek Ünal, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.409-429, 2021
Erişilebilir Turizm ve Teknoloji
Erişilebilir Turizm-Postmodern Bir Sentez-, Prof. Dr. Şafak Ünüvar- Dr. Öğr. Üyesi Şeyda Sarı Yıldırım, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.207-222, 2021
Doğu Anadolu Bölgesi Yöresel Mutfak Kültürü
Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar Örnek Menü ve Reçeteler, ipek Hatice Sarı Gök, İpek Ünal, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.372-408, 2021
Samsun Ladik Akdağ Turizm Merkezi
Türkiye’nin Kış Turizm Merkezleri ve Potansiyeli, Prof. Dr. Erkan Sağlık, Prof. Dr. Muharrem Tuna, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.406-416, 2020
Akşehir İlçesinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli
Destinasyon Pazarlama Aracı Olarak Gastronomi Turizmi, Abdullah Karaman, Kübra Aylan, Simge Şalvarcı, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.124-143, 2020
Turizm Talebi
Turizm Ekonomisi, ŞAHİN DİLEK, BAYRAM ALİ TURAN, Editör, DEĞİŞİM YAYINEVİ, Sakarya, ss.57-73, 2018