Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Agro Turizm Kapsamında Bağcılık Turimi

Uluslararası Turizmde Yeni Eğilimler Kongresi, Konya, Türkiye, 30 Eylül - 02 Ekim 2021

Samsun'da Sağlık Turizmi Potansiyeli ve GZTF Analizi

5. Uluslararası 21. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 15 - 17 Ekim 2021

Mesleki Eğitim Veren Kurumların Misyon İfadelerinin Analizi: Samsun Örneği

2. International Academic Research Congress, Antalya, Türkiye, 18 - 21 Ekim 2017

Yalvaç Mutfak Kültürü ve Yemekleri

2. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Gaziantep, Türkiye, 14 - 15 Nisan 2017

Semavi Dinlerin Mutfak Kültürü Üzerindeki Etkisi

2. Uluslararası Doğu akdeniz Turizm Sempozyumu, Türkiye, 14 - 15 Nisan 2017

A Study on the Measurement of Service Quality in Museums Using the Histoqual Model Case of Samsun

The 1st of International INES Academic Researches Congress (INES 2016), Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.1440-1449

Turizmde Mesleki Eğitim Sorunlar ve Çözüm Önerileri

Uluslararası Yükseköğretimde Mesleki Eğitim ve Öğretim Sempozyumu, Çorum, Türkiye, 12 - 15 Ekim 2016

Kitap & Kitap Bölümleri

Aşırı Turizmin Turistler Üzerine Etkileri

Aşırı Turizm, Ünüvar Şafak, Temizel Gamze, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.19-26, 2022

Geleceğin Restoranları ve Nesnelerin İnterneti

Geleceğin Restoranları, Gültekin Çalışkan, Gülsün Yıldırım, Editör, Detay, Ankara, ss.36-47, 2021

Doğu Anadolu Bölgesine Ait Yemekler ve Yapılışları

Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar Örnek Menü ve Reçeteler, Hatice Sarı Gök, İpek Ünal, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.409-429, 2021

Erişilebilir Turizm ve Teknoloji

Erişilebilir Turizm-Postmodern Bir Sentez-, Prof. Dr. Şafak Ünüvar- Dr. Öğr. Üyesi Şeyda Sarı Yıldırım, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.207-222, 2021

The Evaluation of Turkey Tourism Within the Context of Health Tourism

Tourism Studies and Social Sciences, Vilian Krystev, Sabriye Çelik Uğuz, Recep Efe, Erol Kapluhan, Editör, St. Kliment Ohridski University Press, ss.195-207, 2021

Doğu Anadolu Bölgesi Yöresel Mutfak Kültürü

Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar Örnek Menü ve Reçeteler, ipek Hatice Sarı Gök, İpek Ünal, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.372-408, 2021

Samsun Ladik Akdağ Turizm Merkezi

Türkiye’nin Kış Turizm Merkezleri ve Potansiyeli, Prof. Dr. Erkan Sağlık, Prof. Dr. Muharrem Tuna, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.406-416, 2020

Deniz Turizmi

Turizm Türlerine Profesyonel Yaklaşım, Bilge Atıl, Cabi Ayşe, Editör, Sage, Konya, ss.41-62, 2020

Akşehir İlçesinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli

Destinasyon Pazarlama Aracı Olarak Gastronomi Turizmi, Abdullah Karaman, Kübra Aylan, Simge Şalvarcı, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.124-143, 2020

Turizm Talebi

Turizm Ekonomisi, ŞAHİN DİLEK, BAYRAM ALİ TURAN, Editör, DEĞİŞİM YAYINEVİ, Sakarya, ss.57-73, 2018

Metrikler

Yayın

36

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

3

H-İndeks (Scopus)

1

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları