Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

INVESTIGATION OF BIOFILM FORMING ABILITY IN BACTERIA ISOLATED FROM VARIOUS FOOD SAMPLES

4. INTERNATIONAL PALANDOKEN SCIENTIFIC STUDIES CONGRESS, Erzurum, Türkiye, 28 - 29 Nisan 2022

Investigation of Biofilm Forming Properties of Listeria monocytogenes Strains Isolated from Slaughterhouse and Poultry Meats

CUKUROVA 8th INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE, Adana, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2022, ss.266-267

Determination of Enterotoxigenic Structures of Bacillus cereus Strains Isolated from Ice Creams

The 4 th International Symposium on 'Traditional Foods from Adriatic to Caucasus', Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.38

Detection of C. botulinum types in honey by mPCR

Food Micro 2014, 24th International ICFMH Conference, Fransa, 1 - 04 Eylül 2014, ss.418

Kitap & Kitap Bölümleri

Glikoalkaloidler

Türkiye Klinikleri Gıda Bilimleri Özel Konular, Özlem Küplülü, Editör, Ortadoğu Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., ss.54-60, 2022

Metrikler

Yayın

37

Atıf (WoS)

83

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

82

H-İndeks (Scopus)

5

Proje

4

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları