Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN SOKAK LEZZETLERİ: SAMSUN ÖRNEĞİ

International Travel & Tourism Dynamics Congress, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2020

Sürmeli Köyü’nde Organik Tarım Yapan Üreticilerin Kırsal Turizme Yönelik Algı ve Beklentileri

I. İstanbul Uluslararası Coğrafya Kongresi, İstanbul, Türkiye, 20 - 22 Haziran 2019

Samsun Yöresel Ot Yemekleri Festivaline Katılım Motivasyonları

4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019

Turizmde Özgünlük Çerçevesinde Ayder Yaylası Üzerine Bir Değerlendirme

DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu, Trabzon, Türkiye, 23 - 24 Ekim 2017, cilt.1

Ordu İli Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Belirlenmesi

DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu Bildiriler Kitabı, Trabzon, Türkiye, 23 - 24 Ekim 2017, cilt.1, ss.124

Yöresel Bir İçecek Olan ’Ekşi’nin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi

Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, Muğla, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.74

Türkiye’de Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi

18. Ulusal Turizm Kongresi, Mardin, Türkiye, 18 - 22 Ekim 2017, ss.151-160

Samsun İli Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Belirlenmesi

IV. Ulusal II. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 14 - 15 Nisan 2017

Ekoturizmin Kırsal Kalkınmaya Etkisine Yönelik Yerel Halkın Algılamaları: İnece Ekoturizm Köyü Örneği

Doğu Karadeniz Bölgesi Sürdürülebilir Turizm Kongresi, Gümüşhane, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2015, cilt.1

Kitap & Kitap Bölümleri

Gastronomy Tourism Resources and Local Food

Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, İrfan Yazıcıoğlu, Alper Işın, Özgür Yayla, Editör, Peter Lang GmbH, Berlin, ss.229-244, 2021

Metrikler

Yayın

25

H-İndeks (WoS)

1