Akademik Unvanlar
-
2018 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2012 - 2018 Doç. Dr.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2000 - 2012 Yrd. Doç. Dr.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2022 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
-
2012 - 2015 MYO Müdürü
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Verdiği Dersler
Yönetilen Tezler
-
İnek ve koyun sütü kullanılarak üretilen beyaz peynir telemesine katılan kapya biber baharatının olgunlaşmaya etkisinin araştırılması
Hasan T. (Danışman)
İ.KOÇAK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Haşlama Tekniği ve Starter Kültür Kullanımının Golot Peynirinin Olgunlaşma Kriterlerine Etkisinin Araştırılması
Hasan T. (Danışman)
E.USTAOĞLU(Öğrenci), Doktora, 2022 -
Beyaz peynir üretiminde yaban mersini kullanımının olgunlaşmaya etkisinin araştırılması
Hasan T. (Danışman)
S.KURT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Bazı çay tohumu yağlarının kimyasal kompozisyonu, antioksidan kapasitesi ve yağ kalitesinin belirlenmesi
Hasan T. (Danışman)
B.KAZANÇ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Arı ekmeğinin besinsel kalitesi, biyoaktif ve antimikrobiyal özelliklerinin belirlenmesi
Hasan T. (Danışman)
İ.KAYA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Ordu ilinde işlenen bal mumlarının kalite karakteristik özelliklerinin belirlenmesi
Hasan T. (Danışman)
M.İNAL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Farklı Maddeler Yardımıyla Enkapsüle Edilen Propolis Ekstraktlarının Dondurmanın Fonksiyonel Özellikleri Üzerine Etkisinin Araştırılması
Hasan T. (Danışman)
F.GÜNEY(Öğrenci), Doktora, 2021 -
Fındık Zarı Ekstraktlarının Farklı Yöntemlerle Kurutulmasıyla Elde Edilen Tozların Bazı Fonksiyonel Özelliklerinin Araştırılması ve Bu Tozların Dondurma Üretiminde Kullanımı
Hasan T. (Danışman)
M.YILDIRIM(Öğrenci), Doktora, 2021 -
Çöven ekstraktının kurutulması ve dondurmada emülgatör olarak kullanılmasının araştırılması
Hasan T. (Danışman)
A.KOCACIK(Öğrenci), Doktora, 2021 -
Manda Yoğurdu Üretiminde Kullanılan Farklı Kültürlerin Yoğurdun Bazı Biyoaktif Özellikleri, Tekstürel Özellikleri ile Uçucu Organik Bileşiklerin Oluşumuna Etkisinin Belirlenmesi
Hasan T. (Danışman)
M.AKİF(Öğrenci), Doktora, 2020 -
Karayemiş Meyvesinin Farklı Kurutma Yöntemleri Kullanılarak Elde Edilen Tozların Bazı Özelliklerinin Araştırılması ve Dondurma Üretiminde Kullanılması
Hasan T. (Danışman)
A.ALP(Öğrenci), Doktora, 2020 -
Kaşar peynir üretiminde kullanılan farklı ot türlerinin olgunlaşmaya etkilerinin araştırılması
Hasan T. (Danışman)
E.AYDIN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Golot peynirinin olgunlaşma kriterlerine farklı starter kültürlerin etkisinin araştırılması
Hasan T. (Danışman)
H.SEKBAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Farklı oranlarda kullanılan yağı azaltılmış badem posasının tarhananın fizikokimyasal ve reolojik özelliklerine etkisinin araştırılması
Hasan T. (Danışman)
E.ŞENSOY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Tarhana üretiminde farklı oranlarda kullanılan yağı azaltılmış fındık posasının ürünün fizikokimyasal ve duyusal özelliklerine etkisi
Hasan T. (Danışman)
M.NUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Fındık yağı kimyasal kompozisyonu, antioksidan kapasitesi ve kalite parametreleri üzerine fındık hasat zamanı ve rakımın etkisi
Hasan T. (Danışman)
S.ŞENGÜL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Bazı meyve katkılı dondurmaların kimyasal, reolojik ve duyusal özelliklerinin araştırılması
Hasan T. (Danışman)
M.DURAK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Geleneksel çerkez peynirine ilave edilen baharatların olgunlaşmaya etkisinin belirlenmesi
Hasan T. (Danışman)
Y.EMRE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Çiya tohum (Salvia hispanica L.)tozlarının dondurma üretiminde stabilizatör olarak kullanımının araştırılması
Hasan T. (Danışman)
B.GÖKHAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Bazı bitkilerde uçucu yağların biyoaktif ve antimikrobiyal özelliklerinin araştırılması
Hasan T. (Danışman)
Ö.KILIÇ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Kaşar peynir üretiminde kullanılan farklı meyve türlerinin olgunlaşmaya etkilerinin araştırılması
Hasan T. (Danışman)
U.BAYRAM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Üzümsü Meyvelerden Üretilen Filmlerin Özelliklerinin Tespiti ve Kaşar Peynirine Uygulanabilirliğinin Araştırılması
Hasan T. (Danışman)
S.ÖRÜNDÜ(Öğrenci), Doktora, 2018 -
Koyun ve inek sütlerinden üretilen karın kaymağı peynirinin olgunlaştırılmasıyla meydana gelen değişikliklerin araştırılması
Hasan T. (Danışman)
M.AKİF(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Farklı formülasyonlarda üretilen sürülebilir çikolataların depolanmasıyla meydana gelen değişikliklerin araştırılması
Hasan T. (Danışman)
M.YILDIRIM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Tel peynirinin olgunlaşma kriterlerine starter kültürün etkisinin araştırılması
Hasan T. (Danışman)
S.ÖRÜNDÜ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Beyaz peynir üretiminde kullanılan farklı baharat türlerinin olgunlaşmaya etkilerinin araştırılması
Hasan T. (Danışman)
F.DEVECİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016