Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Evaluatıon of Probıotıc Nutrıent Consumptıon Status In Faculty Of Health Scıences Students.

ICONFOOD’22 International Congress on Food Researches., İstanbul, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2022

Evaluatıon Of Food Consumptıon Frequencıes Of Handball Athletes.

BİLTEK-VI Internatıonal Symposıum On Current Developments In Scıence, Technology And Socıal Scıences, Malatya, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2022

Evaluatıon Of Nutrıtıonal Status Of Volleyball Athletes .

Biltek-VI Internatıonal Symposıum On Current Developments In Scıence, Technology And Socıal Scıences, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2022

EVALUATION OF FOOD CONSUMPTION FREQUENCIES OF HANDBALL ATHLETES

BİLTEK-VI INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON CURRENT DEVELOPMENTS IN SCIENCE, TECHNOLOGY AND SOCIAL SCIENCES, Malatya, Türkiye, 16 Eylül 2022, ss.625-629

Determınıng of Caffeıne Consumptıon of Unıversıty Students Readıng At The Faculty of Sports Scıences.

IV. Internatıonal Halıch Congress On Multıdıscıplınary Scıentıfıc Research August 4-5, 2022, İstanbul, Türkiye, 4 - 05 Ağustos 2022

Üniversite Öğrencilerinin Duygu Durumlarına Göre Beslenme Durumlarının Değerlendirilmesi "

3. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, İstanbul, Türkiye, 17 - 19 Mayıs 2022

Besin Mayalarının Gıda Takviyesi Olarak Kullanımı

Uluslararası Bilimsel Gelişmeler Kongresi (ICONSAD'21), Türkiye, 29 Aralık 2021

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN PROBİYOTİK GIDA TÜKETİMİ VE PROBİYOTİKLERE DAİR BİLGİ DÜZEYLERİNİN BELİRLENMESİ

I. Uluslararası Tıp, Sağlık ve İletişim Bilimleri Kongresi, İstanbul, Türkiye, 09 Aralık 2021, ss.408-413

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDE ORTOREKSİYA NERVOZA TAKINTISININ ARAŞTIRILMASI

1. Uluslararası Tıp Sağlık ve İletişim Kongresi, İstanbul, Türkiye, 09 Aralık 2021, ss.310-312

Covid 19 and Nutrition.

5th International AnatolianAgriculture, Food, Environment and Biology Congress, Türkiye, 01 Ekim 2021

Transmission of Covid 19 Through Foods Products

5th International AnatolianAgriculture, Food, Environment and Biology Congress, Türkiye, 01 Ekim 2021

Yetişkin Bireylerde Gıda Okuryazarlığının Değerlendirilmesi

5. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, Türkiye, 19 Mayıs 2021

Transmission of COVID-19 Through Food ProductsCanan Asal

5th International AnatolianAgriculture, Food, Environment andBiology Congress, 1 - 04 Ekim 2020

Hazelnut and its health effects

3.İNTERNATİONAL AND 26 NATİONAL IRANİAN FOOD SCİENCE AND TEKNOLOGY CONGRESS, 17 - 19 Eylül 2019

Production and composition of tarhana

3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, 17 - 19 Eylül 2019

DETERMINATION OF TRADITIONAL FOOD CONSUMED IN TURKEY’S BLACK SEA AND CENTRAL ANATOLIA REGIONS

The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018

DETERMINATION OF TRADITIONAL FOOF CONSUMED IN TURKEY’xxS BLACK SEA AND CENTRAL ANATOLIA REGIONS

THE 4TH INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS, KYRENIA, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.165

Determination of Salmonella spp. in organic poultry meat

4th International Poultry Meat Congress, 26 - 30 Nisan 2017

BARİATRİK CERRAHİ OPERASYONU SONRASI HASTALARIN GENEL SAĞLIK DURUMLARI VE BESLENME DURUMLARININ BELİRLENMESİ

Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi Gastrointestinal Hastalıklar, İzmir, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017

DETERMİNATİON OF GENERAL HEALTH CONDITIONS AND NUTRIONAL STATUS OF PATIENTS AFTER BARIATRIC SURGERY

ULUSLARARASI SAĞLIKLI BESLENME KONGRESİ GASTROİNTESTİNAL HASTALIKLAR, 5 - 07 Ekim 2017, ss.63

İshali Olan Bebeklerin Beslenmesi ve Besin Hijyeni KonusundaAnnelerin Bilgi ve Tutumları

HACETTEPEBESLENME VE DİYETETİK GÜNLERİVI. MEZUNİYET SONRASI EĞİTİM KURSU, Ankara, Türkiye, 11 - 13 Mayıs 2017

Determination of medical alternative treatment approaches and usage status of individuals

I. İnternational Congress on medicinal and aromatic plants natural and healthy life, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1458

Takım Sporu Yapan Sporcuların Kahvaltı Yapma Durumunun Değerlendirilmesi

International Conference On Science Culture And Sport, Sarajevo, Bosna-Hersek, 24 - 26 Mayıs 2014, ss.169-170

Determination Of Anthropometric Measurements And NutrıtıonStatus Sports Of Young Wrestling

1st International Balkan Conference on Health Sciences, Edirne, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2014, ss.17

Determination Of Probiotic Product Consumption Of Adults In Samsun

1st International Balkan Conference on Health Sciences, Edirne, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2014, ss.11

Factors Influencing Of Families Breakfast Consumption In Samsun

1st International Balkan Conference on Health Sciences, Edirne, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2014, ss.10

The Availability of Breakfast Consumption Habits of Students in Samsun.

IX. Internatıonal Nutritional, Nutrition and Dietetics Congress., 2 - 05 Nisan 2014

Annelerin bebeklerini emzirme durumu ve etkileyen Faktörler

2.fetal hayattan çocukluğa ilk 1000GÜN GEBE VE ÇOCUK BESLENMESİ KONGRESİ, Türkiye, 27 - 29 Mart 2014, ss.48

Knowlwdge and Behaviour of Mothers on Infant Nutrition

the 2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON NUTRITION AND GROWTH, 30 Ocak 2014 - 01 Şubat 2015

Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Sosyal Beceri Düzeylerinin Ölçülmesine Yönelik Bir Uygulama

2. Uluslararası 6. Ulusal Meslek Yüksekokulları Mesleki Eğitimin Yeniden Yapılandırılması Sempozyumu, 25 - 27 Mayıs 2011

Wrestler Students To Investıgate Trainıng And Nutrition Condıtıon

Proceedings of the XXXVI The 36th Congress of the International Union of Physiological Sciences. IUPS, 27 Temmuz - 01 Ağustos 2009

Assesment of food consumption during pregnancy “iron and folic acid support” to pregnancy outcome

Proceedings of the XXXVI International Congress of Physiological Science (IUPS2009), 27 Temmuz - 01 Ağustos 2009

Güreş Eğitim Merkezlerine (Gem) Diyetisyen Desteği Gereklimi?

Beslenme ve Diyetetik Günleri II.mezuniyet sonrası, Türkiye, 19 - 20 Haziran 2009

Asrın Güreşçisinin Beslenme Durumu ve Biyokimyasal Parametrelerinin Değerlendirilmesi

I.Ulusal Sağlığı Geliştirme ve Sağlık Eğitimi Kongresi, (Uluslararası Katılımlı), Türkiye, 9 - 12 Kasım 2006

Glokomatöz Optik Atrofi ve Vitamin B12 İlişkisi

40.Ulusal Oftalmoloji Kongresi ‘Glokom’ Antalya, Türkiye, 28 Ekim - 01 Kasım 2006

Evaluation of the Training Support of a Private Company

V.International Nutrition and Dietetics Congress., 12 - 15 Nisan 2006

The influence of education on Healthy Nutrition

V.International Nutrition and Dietetics Congress., 2 - 05 Nisan 2006

That was given to Archery Team in Samsun District.

The 10 th Echper. Sd Europe Congress, The TSSA 8th International Sports Science Congress, 17 - 20 Kasım 2004

Soya Katkılı Yoğurt Yapımı Üzerine Bir Çalışma

III. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 12 - 15 Nisan 2000

Kitap & Kitap Bölümleri

Deve sütünün sağlık üzerine etkileri

SAĞLIK & BİLİM 2023: Beslenme-IV, Dr. Öğr. Üyesi Hatice BAYGUT, Prof. Dr. Yasemin BEYHAN, Editör, Efe Akademi, ss.313-323, 2023

Omega-3 ve sağlık etkileri

SAĞLIK & BİLİM 2023: Beslenme-IV, Hatice BAYGUT, Yasemin BEYHAN, Editör, Efe Akademi, ss.279-291, 2023

Yaşlılık Döneminde Beslenme

Yaşlılık Pisikolojisi Bütüncül Yaklaşım, Hatice Kumcağız, Yasin Demir, Editör, PEGEM AKADEMİ, Ankara, ss.191-204, 2021

Metrikler

Yayın

106

Atıf (WoS)

4

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

5

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

8

Açık Erişim

1