Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Bayat Ekmeğin Değerlendirilmesi

Uluslararası 19 Mayıs Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, 17 - 19 Mayıs 2019, ss.233-234

Besinsel Lifler ve Sağlık

Uluslararası 19 Mayıs Multidisipliner çalışmalar Kongresi, 17 - 19 Mayıs 2019, ss.235

Effects of hazelnut skin on bread quality and nutritional properties of sourdough bread

North Dakota Academy of Science 111th Annual Meeting, North Dakota, Amerika Birleşik Devletleri, 8 - 09 Mart 2019, cilt.73, ss.55

Effect of Different Popping Methods on Bioactive Compound Contents of Colored Popcorn

Internatinonal Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, 2 - 05 Nisan 2018

Celiac Disease

Internatinonal Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, 2 - 05 Nisan 2018

Functional Characteristics and Physiological Effects of Legumes

I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants “Natural and Healty Life, 10 - 12 Mayıs 2017

Cereals and Anthocyanins.

I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants “Natural and Healty Life”, 10 - 12 Mayıs 2017

Effects of Polyphenols on Digestibility of Macronutrients

1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, cilt.1, ss.1756

Enzime Dirençli Nişasta

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016

Utilization of Guar Xanthan and Locust Bean Gums on Gluten Free Tarhana Production

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 1 - 04 Ekim 2015

The Effect of Adding Guar Xanthan and Locust Bean Gums on Viscosity Properties of Corn Flour Tarhana

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 1 - 04 Ekim 2015

The Effect of Adding Guar Xanthan and Locust Bean Gums on Some Properties of Kiln dried Corn Flour Tarhana

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 1 - 04 Ekim 2015

Kurutulmuş Ordu Kabağının Bazı Özellikleri Üzerine Bir Araştırma

Kurutulmuş Ordu Kabağının Bazı Özellikleri Üzerine Bir Araştırma, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015

Fındık Kurutma

Pamukkale Gıda Sempozyumu III "Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar", Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015

Çeltik Kurutma

Pamukkale Gıda Sempozyumu III "Kurutulmuş ve yarı Kurutulmuş Gıdalar", Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015

Tokat ın Yöresel Kurutulmuş Gıdaları

Pamukkale Gıda Sempozyumu III "Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar", Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015

Effect of adding cherry laurel on physicochemical and functional properties of tarhana

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, 26 - 29 Mayıs 2011

Metrikler

Yayın

45

Atıf (WoS)

312

H-İndeks (WoS)

7

Atıf (Scopus)

312

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (TrDizin)

3

Proje

16

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

10

Açık Erişim

2