SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Makarna Kalitesi ve Kaliteyi etkileyen Faktörler
Standard Ekonomik ve Teknik Dergi
, cilt.46, sa.542, ss.54-59, 2007 (Hakemli Dergi)
Dondurulmuş Hamur Kalitesine Yağ ve Yüzey Aktif Maddelerin Etkisi
Gıda
, cilt.28, sa.1, ss.61-67, 2003 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Bayat Ekmeğin Değerlendirilmesi
Uluslararası 19 Mayıs Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, 17 - 19 Mayıs 2019, ss.233-234
Besinsel Lifler ve Sağlık
Uluslararası 19 Mayıs Multidisipliner çalışmalar Kongresi, 17 - 19 Mayıs 2019, ss.235
Effect of Different Popping Methods on Bioactive Compound Contents of Colored Popcorn
Internatinonal Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, 2 - 05 Nisan 2018
Celiac Disease
Internatinonal Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, 2 - 05 Nisan 2018
Cereals and Anthocyanins.
I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants “Natural and Healty Life”, 10 - 12 Mayıs 2017
Utilization of Guar Xanthan and Locust Bean Gums on Gluten Free Tarhana Production
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 1 - 04 Ekim 2015
The Effect of Adding Guar Xanthan and Locust Bean Gums on Viscosity Properties of Corn Flour Tarhana
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 1 - 04 Ekim 2015
The Effect of Adding Guar Xanthan and Locust Bean Gums on Some Properties of Kiln dried Corn Flour Tarhana
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 1 - 04 Ekim 2015
Kurutulmuş Ordu Kabağının Bazı Özellikleri Üzerine Bir Araştırma
Kurutulmuş Ordu Kabağının Bazı Özellikleri Üzerine Bir Araştırma, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015
Çeltik Kurutma
Pamukkale Gıda Sempozyumu III "Kurutulmuş ve yarı Kurutulmuş Gıdalar", Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015
Fast-Food Tipi Beslenme Alışkanlığı İçinde Tahıl Ürünlerinin Yeri
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrencilerinin Fast Food Tipi Beslenme Alışkanlığı
Samsun Sempozyumu, Samsun, Türkiye, 13 - 16 Ekim 2011, cilt.3
Effect of adding cherry laurel on physicochemical and functional properties of tarhana
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, 26 - 29 Mayıs 2011
Şeker mısırın (Zea mays saccharata) dondurarak depolanması
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008
Kızılcık tarhanasının fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006