Akademik Unvanlar
-
2017 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2009 - 2017 Yrd. Doç. Dr.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2002 - 2009 Araştırma Görevlisi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1993 - 2002 Araştırma Görevlisi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Teknolojisi Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2016 - 2016 MYO Müdürü
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
-
2013 - 2015 Bölüm Başkan Yardımcısı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Verdiği Dersler
-
Lisans Gıda kalite Kontrolü II
-
Lisans Gıda Makine ve Ekipmanları
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi I
-
Lisans Gıda Araştırma Teknikleri I
-
Yüksek Lisans Yumuşak Buğday Ürünleri Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Öğütme Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Proje Hazırlama Teknikleri
-
Lisans Tahıl Teknolojisi
-
Lisans Genel ve Teknik İletişim
-
Yüksek Lisans Dondurulmuş gıdalar
-
Lisans Gıda Kalite Kontrolü I
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi II
-
Lisans Öğütme Teknolojisi
-
Lisans Organik Kimya
-
Lisans Gıda Araştırma Teknikleri II
-
Lisans Mühendislik Ekonomisi
-
Lisans Gıda Teknolojisi
-
Lisans Proses Uygulamaları II
-
Lisans Malzeme Bilgisi
-
Lisans Proses uygulamaları I
-
Lisans İş Hukuku
-
Lisans Organik Gıda Üretimi
-
Lisans Geleneksel Gıdalar
Yönetilen Tezler
-
Fındık zarı ekstraktının kepekli ekmek kalitesi üzerine etkisi
Anıl M. (Danışman)
H.ALİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Bayat ekmeğin lokma tatlısı üretiminde değerlendirilmesi
Anıl M. (Danışman)
B.BUKE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Toz krep üretiminde fonksiyonel özellikli bazı meyve ekstraktlarının kullanımının kalite üzerine etkileri
Anıl M. (Danışman)
M.USLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Fonksiyonel özellikli bazı bitki ekstraktlarının kullanımının gofret yaprağı kalitesi üzerine etkileri
Anıl M. (Danışman)
E.AKSOY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Fındık zarı ve modifiye nişasta ilavesinin ekşi hamur reolojisi, ekmek kalitesi ve sindirilebilirlik üzerine etkileri
Anıl M. (Danışman)
Y.DURMUŞ(Öğrenci), Doktora, 2019 -
Farklı ön işlemler uygulanmış baklagil unlarının tarhana üretiminde hammadde olarak kullanımı
Anıl M. (Danışman)
Z.ÖNÇIRAK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Renkli cin mısırların farklı metotlarla patlatılmasının bazı fonksiyonel bileşenler üzerine etkisi
Anıl M. (Danışman)
Ç.KAYİŞOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
B vitaminleri ( B2 ve B6 ), antioksidanlar ve bazı esansiyel aminoasitlerce zenginleştirilen bulgurların farklı üretim yöntemlerine göre karşılaştırılması
Anıl M. (Danışman)
M.DİNÇER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Glutensiz tarhana üretiminde hidrokolloid kullanımının kalite üzerine etkisi
Münir A. (Danışman)
Y.DURMUŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015