Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

The Potential of avocado seed powder as a natural additive in ice cream:Physicochemical, Sensory and Digestive Properties.

IV. INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICAL &LIFE SCIENCECONFERENCE, Türkiye, 29 - 31 Ağustos 2022

KENEVİR TOHUMU VE ÜRÜNLERİNİN ETİK AÇIDAN DEĞERLENDİRİLMESİ

3. ULUSLARARASI TARIM ve GIDA ETİĞİ KONGRESİ, Türkiye, 05 Kasım 2021

Production of spicy (hot) Ayran and assessment of some properties

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018

Gıda Endüstrisinde Moleküler Baskılama Teknolojisi

Kromatografi 2016, Türkiye, 31 Ağustos - 02 Eylül 2016

Dynamic Rheological Properties of Kuymak

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015

NANO- AND MİCROENCAPSULATİON OF HONEY BY ELECTROSPİNNİNG TECHNİQUE

International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, İstanbul, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 2015

Kitap & Kitap Bölümleri

Starch-based nanofibres for food packaging application

STARCH BASED NANOMATERIALS FOR FOOD PACKAGING Perspectives and Future Prospectus, Nayık, GA., Dar, AH, Editör, Elsevier, New Delhi, ss.83-98, 2024

USE OF CANNABIS AS A DIETARY SUPPLEMENT

CANNABINOIDS IN PHARMACEUTICALINDUSTRY, Koçyiğit,AVCI Mine; HASPOLAT,Yusuf Kenan; ARICAN,Yağmur Emre, Editör, Orient Yayınları, Ankara, ss.29-43, 2022

Metrikler

Yayın

35

Atıf (WoS)

193

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

225

H-İndeks (Scopus)

5

Proje

8

Açık Erişim

6