Desteklenen Projeler
-
2022 - 2023 Toz Ağız Sütüne (Kolostrum) İnstant Özellik Kazandırılması
-
2022 - 2023 Askeri Personel Tüketimine Yönelik Lifli Bitkiler Esaslı Fonksiyonel Bar Üretimi
-
2021 - 2022 Türkiye Kıyılarından Toplanan Kırmızı Yosunlardan Agar Üretiminin Çeşitli Kurutma Yöntemleri ile Optimizasyonu ve Kalite Parametrelerinin Araştırılması
-
2021 - 2022 Türkiye Kıyılarından Toplanan Kırmızı Yosunlardan Agar Üretiminin Çeşitli Kurutma Yöntemleri ile Optimizasyonu ve Kalite Parametrelerinin Araştırılmas
-
2018 - 2020 Kolorimetrik yöntem ile Hidroksimetilfurfuralın (HMF) kantitatif olarak tespiti ve tek kullanımlık belirteç/film üretimi
-
2015 - 2017 Gıda Bilimi ve Mühendisliğinde Nanoteknolojik Uygulamaların Geliştirilmesi İçin Fiziki Alt Yapı Oluşturma Projesi