Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Determination of antibacterial effect of curcumin on Salmonella Typhimurium in chicken meat
5th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, 23 - 25 Kasım 2022
Süt ve Süt Ürünlerinden Elde Edilen Salmonella spp. İzolatlarının Antibiyotik Dirençliliği ve Virülens Genlerin Belirlenmesi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi 1.Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongres, 27 Ekim 2022
Süt ve Süt Ürünlerinde Salmonella spp. Varlığının Belirlenmes
Yüzüncü Yıl Üniversitesi 1.Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, 27 Ekim 2022
Tavuk Parça Etlerinde Salmonella Serotipleri ile İzolatlarda Antibiyotik Direnç Profilinin Belirlenmesi
9. ulusal 4. uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni kongresi, Antalya, Türkiye, 04 Kasım 2021
Tavuk parça etlerinde Salmonella serotipleri ile izolatlarda antibiyotik direnç profillerinin belirlenmesi
IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 04 Kasım 2021
DETERMINATION AND ANTIBIOTIC RESISTANCE PROFILES OF SALMONELLA SEROTYPES ISOLATED FROM CHICKEN PIECE MEATS
IX. Ulusal- III. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.40-41
Farklı Coğrafi Bölgelerden Toplanan Polenlerde Clostridium botulinum Varlığının Real-Time PCR ile Belirlenmesi
8. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2019
Kitap & Kitap Bölümleri
Sütün toplanması, depolanması ve nakli
Süt ve Süt Ürünleri, ATASEVER MUSTAFA, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.11-15, 2019