Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

INVESTIGATION OF THE PRINTABILITY OF THREE-DIMENSIONAL POTATO PUREE PRINTING BY IMAGE PROCESSING METHOD

2. International Anatolian Scientific Research Congress October 25, 2022 / Sanliurfa, Türkiye, Şanlıurfa, Türkiye, 25 Ekim 2022

PRODUCTION OF ENRICHED AND SPREADABLE LOR (TURKISH WHEY CHEESE), AMINO ACID COMPOSITION AND INVESTIGATION OF THE RHEOLOGICAL PROPERTIES

2. International Anatolian Scientific Research Congress October 25, 2022 / Sanliurfa, Türkiye, Şanlıurfa, Türkiye, 25 Ekim 2022

Aho peyniri

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.649-651

AHO PEYNİRİ

III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU KONYA, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.649-651

Metrikler

Yayın

5

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

1

H-İndeks (Scopus)

1