SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Aspergillus niger and Bacillus subtilis change the nutritional composition of sweet cherry kernel (Prunus avium L.)
Black Sea Journal of Agriculture
, cilt.3, sa.2, ss.162-164, 2020 (Hakemli Dergi)
Effect of Bacillus subtilis and Aspergillus niger on the nutritional composition and the nutrient digestibility of pomegranate (Punica granatum L.) seed
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
, cilt.35, sa.3, ss.268-273, 2020 (Hakemli Dergi)
Aspergillus niger may improve nutritional quality of grape seed and its usability in animal nutrition through solid-state fermentation
International Advanced Researches and Engineering Journal
, cilt.2, sa.3, ss.273-277, 2018 (Hakemli Dergi)
Mantarların (Basidiomycota) Kanatlı Hayvanlarda Performans, Ürün Kalitesi,Antioksidan Aktivite, Bağırsak Mikrobiyotası ve Bağışıklık Üzerine Etkileri
JOURNAL OF POULTRY RESEARCH
, cilt.14, sa.2, ss.18-29, 2017 (Hakemli Dergi)
Kanatlı Beslemede Okratoksin A Tehlikesi
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.4, sa.12, ss.1212-1220, 2016 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Solid-state fermentation could be altered the nutritive values and aminoacid composition of olive leaf (Olea europaea L.)
International Congress on Domestic Animal Breeding Geneticsand Husbandry, Praq, Çek Cumhuriyeti, 11 - 13 Eylül 2019