Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Bacillus subtilis improves the nutritional value of grape seeds through solid-state fermentation

IV. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Türkiye, 28 - 31 Ağustos 2022

Effects of fermented olive leaf and its wastewater on performance parameters of broiler chickens

IV. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Türkiye, 28 - 31 Ağustos 2022

Use of medicinal and aromatic plants with drinking water in broilers

VI. International Congress on Domestic Animal Breeding Genetics and Husbandry Animal Nutrition, Aquaculture, Apiculture and Veterinary Science October 03-05, 2022 in Samsun, TÜRKİYE., Samsun, Türkiye, 3 - 05 Ekim 2022

Nutritional enrichment of sesame seed by Aspergillus niger solid-state fermentation

III. Balkan Agriculture Congress, Edirne, Türkiye, 29 Ağustos - 01 Eylül 2021

Beneficial effects of A. niger-fermented tomato pomace on the growth performance and antioxidant capacity in broiler chickens.

Poultry Science Association 110th Annual Meeting (Virtual) July 19-22, Amerika Birleşik Devletleri, 19 Temmuz 2021

Effect of solid-state fermentation on the nutritional composition of nettle (Urtica dioica L.).

. I International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, 8-10 Kasım 2019, Antalya., Antalya, Türkiye, 08 Kasım 2019

Aspergillus niger and Bacillus subtilis CHANGES THE NUTRITONAL COMPOSITION OFSWEET CHERRY KERNEL (Prunus avium L.)

International Congress on Domestic Animal Breeding, Genetics and Husbandry 2019, Praq, Çek Cumhuriyeti, 11 - 13 Eylül 2019

FERMENTED GRAPE SEED IMPROVES CAECAL MICROFLORA IN BROILERCHICKENS

International Congress on Domestic Animal Breeding, Genetics and Husbandry 2019, Praq, Çek Cumhuriyeti, 11 - 13 Eylül 2019

Solid State Fermentation Can Improve the Nutritional Composition of Apple Pomace

2ND INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Kastamonu, Türkiye, 11 - 14 Nisan 2019

Güvenilir yem ve yem mevzuatı

4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress-2019, Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019

Çay olarak tüketilebilen bazı tıbbi ve aromatik bitkilerin kanatlı hayvanlara etkileri

4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress-2019, Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019

Effect of Strain and Inoculum Level in Solid-state Fermentation on the NutritionalComposition of Olive Leaves

4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress-2019, Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019

Feed Fermentation in Poultry Nutrition

10th International Animal Science Conference, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2018

Yumurta ve Piliç Eti Kalitesi Hayvan Besleme İlişkisi

Ulusal Kümes Hayvanları Kongresi, Samsun, Türkiye, 5 - 08 Ekim 2016, ss.299-312

Okratoksin A nın Kanatlı Hayvan Üzerine Etkileri

12. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi, Isparta, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2016, ss.57

Okratoksin A nın Kanatlı Hayvan Üzerine Etkisi

12. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi, Isparta, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2016, ss.57

Metrikler

Yayın

64

Atıf (WoS)

82

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

46

H-İndeks (Scopus)

3

Proje

8

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları