Desteklenen Projeler
-
2022 - Devam Ediyor Folat Üretici Laktik Asit Bakterileri ve Kavun Çekirdekleri Kullanarak Geliştirilen Fonksiyonel Fermente İçeceğin Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2022 - 2023 Kambu konsorsiyumundan izole edilen fonksiyonel mikroorganizmalar ve toz kenevir kullanılarak fermente süt bazlı yeni bir içeceğin geliştirilmesi
-
2018 - 2019 Yoğurdun Aroma ve Tekstür Profili Üzerine Bazı Teknolojik ve Fonksiyonel Özelliklere Sahip Laktik Asit Bakterilerinin Etkisi
-
2016 - 2017 Ekşihamur üretimi için ekzopolisakkarit üreticisi fonksiyonel laktik asit bakterisi eldesi
-
2015 - 2017 Uşak Tarhanası Hamurunun Fermentasyonunda Aroma Oluşumu ve Mikrobiyota Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi
-
2013 - 2016 Uşak Tarhanası Hamurunun Fermentasyonunda Aroma Oluşumu ve Mikrobiyota Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi
-
2011 - 2012 Asetik Asit Bakterilerinin Kefir Danesinde Geliştirilmesi