SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Investigation of the effect of cornelian cherry (Cornus mas L.) fruit extract against cisplatin-induced renal cell injury in vitro
TURKISH JOURNAL OF BIOCHEMISTRY-TURK BIYOKIMYA DERGISI
, cilt.42, sa.4, ss.435-443, 2017 (SCI-Expanded)
Nitrate content of lettuce grown in the greenhouse
BULLETIN OF ENVIRONMENTAL CONTAMINATION AND TOXICOLOGY
, cilt.72, sa.1, ss.109-113, 2004 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Electronic Tongue Applications in Food Engineering
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.8, ss.1463-1471, 2020 (Hakemli Dergi)
Modelling of Rehydration Kinetics of Desert Truffles (Terfezia spp.) Dried by Microwave Oven
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.8, ss.407-415, 2020 (Hakemli Dergi)
Mor soğanın (Allium cepa L.) Önemli Bileşiği: Kersetin ve Sağlık Üzerine Etkileri
Samsun Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.4, sa.2, ss.32-37, 2019 (Hakemli Dergi)
THE IMPACT OF PROCESSING METHODS, SHOOTING PERIOD AND TEA GRADES ON CAFFEINE LEVELS OF TURKISH BLACK TEA
Annals. Food Science and Technology
, cilt.20, sa.2, ss.348-354, 2019 (Hakemli Dergi)
Nitrate in All Respects: Metabolic Pathways, Sources, and Human Health
Adnan Menderes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
, cilt.3, sa.2, ss.120-130, 2019 (Hakemli Dergi)
Effect of Microwave and Hot-Air Drying Techniques on the Color Properties and Specific Energy Requirement of Madimak Plants (Polygonum cognatum Meissn.)
Journal of biological and environmental sciences
, cilt.12, sa.36, ss.123-132, 2018 (Hakemli Dergi)
TRADITIONAL DAIRY PRODUCTS IN THE REPUBLIC OF BENIN:WAGASHI AND DÈGUÈ
Global scientific journals
, cilt.6, sa.9, ss.630-655, 2018 (Hakemli Dergi)
SOME TRADITIONAL FERMENTED FOODS FROM AFRICAN LOCUST BEANS (PARKIA BIGLOBOSA): PRODUCTION AND VOLATILE COMPOUNDS
Global scientific journals
, cilt.6, sa.9, ss.673-701, 2018 (Hakemli Dergi)
Physical Rheological and Sensory Properties of Tarhana Prepared with Two Wild Edible Plants Trachystemon orientalis L G Don and Portulaca oleracea L
Journal of Food Processing & Technology
, cilt.6, sa.5, ss.443-450, 2015 (Hakemli Dergi)
Different Methods for Candied Chestnut Production
Journal of Food Technology
, 2014 (Hakemli Dergi)
Çayda aroma
Gıda Teknolojisi Dergisi
, 2013 (Hakemsiz Dergi)
Betalainler ve fonksiyonel özellikleri
AKADEMIK GIDA
, 2007 (Hakemli Dergi)
Gıdalarda bulunan fitosterol/fitostanoller ve sağlık üzerine etkileri
AKADEMIK GIDA
, 2007 (Hakemli Dergi)
Çay ve çay fenoliklerinin antioksidan aktivitesi
OMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.20, ss.78-83, 2005 (Hakemli Dergi)
Composition of some edible wild plants of Tunceli and Surroundings
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (. Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi)
, cilt.18, ss.71-75, 2003 (Hakemli Dergi)
Samsun yöresinde tüketilen yenebilir bazı yabani bitkilerin nitrat içerikleri
Ekoloji Çevre Dergisi
, cilt.12, ss.32-34, 2003 (Hakemli Dergi)
An investigation about antioxidant capacity of fruit nectars
Pakistan Journal of Nutrition
, ss.167-169, 2003 (Hakemli Dergi)
Kara lahananın (Brassica oleracea var. Acephala) Dondurularak Depolanması
Dünya Gıda
, 2002 (Hakemli Dergi)
Üzümsü meyvelerin antioksidan kapasitesi
Gıda Mühendisliği Dergisi
, 2002 (Hakemli Dergi)
Böğürtlenin (Rubus L.) rengi üzerine dondurarak depolamanın etkisi
OMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.17, ss.24-26, 2002 (Hakemli Dergi)
Mikrobiyal gamların özellikleri ve gıdalarda kullanımı.
OMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
, 2001 (Hakemli Dergi)
Değişik Reçellerin Meyve Oranları İle Kül İçerikleri Arasındaki İlişki
OMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.14, ss.1-6, 1999 (Hakemli Dergi)
Reçel Üretimi Amacıyla Kurutulmuş Kayısıların Rehidrasyonu
GIDA
, cilt.24, ss.103-11, 1999 (Hakemli Dergi)
Çeşitli Reçellerin Bileşimi Üzerine Bir Araştırma
GIDA
, cilt.23, ss.125-131, 1998 (Hakemli Dergi)
Çiğ Olarak Tüketilebilen Bazı Sebzelerin Nitrat İçerikleri Üzerine Bir Araştırma
OMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.13, ss.13-19, 1998 (Hakemli Dergi)
Pekmezlerin Bileşimi
GIDA
, cilt.22, ss.417-423, 1997 (Hakemli Dergi)
Samsunda Üretilen Meyve Tozlarının Bileşimi
GIDA
, 1997 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
A VALUABLE TEA: HONEYBUSH
ICONFOOD’23 2nd International Congress on Food Researches, Sivas, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2023, ss.456-462
PIRASA: BİYOAKTİF FİTOKİMYASALLARIN HAZİNESİ
4. INTERNATIONAL HASANKEYF SCIENTIFIC RESEARCH AND INNIVATION CONGRESS 29/30 APRIL 2023 BATMAN / TURKEY, Batman, Türkiye, 29 Nisan 2023, ss.138-150
MEYVE VE SEBZE İŞLEMEDE KÖPÜK KURUTMA UYGULAMALARI
4. INTERNATIONAL HASANKEYF SCIENTIFIC RESEARCH AND INNIVATION CONGRESS 29/30 APRIL 2023 BATMAN / TURKEY, Batman, Türkiye, 29 Nisan 2023, ss.151-162
Determination of Berry Content, Anthocyanin and Antioxidant Properties of Some Northern and Southern Highbush Blueberry Varieties Grown in Samsun
V. International Agricultural Congress, Denizli, Türkiye, 5 - 06 Aralık 2022, cilt.1, ss.16
Change in Bioactive Properties During Drying of Black Rosehip Fruit
4th International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 28 Eylül 2022
Uses of Black Rosehip in the Food Industry
4th International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 28 Eylül 2022
INNOVATIVE TECHNIQUES IN THE EXTRACTION OF BETALAINS
ULUSLARARASI MULTİDİSİPLİNER İNOVATİF YAKLAŞIMLAR KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 02 Haziran 2022
BETALAİNLERİN EKSTRAKSİYONUNDA YENİLİKÇİ TEKNİKLER
Uluslararası Multidisipliner İnovatif Yaklaşımlar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 02 Haziran 2022
Antioxidant Properties of Gülhatmi (Alcea apterocarpa (Fenzl) Boiss) Flowers
INTERNATIONAL ONLINE CONFERENCES ON ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES (IOCENS’21), Gümüşhane, Türkiye, 05 Temmuz 2021, ss.140
Antioxidant characteristics of Rosa canina and Rosa pimpinellifolia and teas prepared at different solid loads
INTERNATIONAL ONLINE CONFERENCES ON ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES (IOCENS’21), Gümüşhane, Türkiye, 5 - 07 Temmuz 2021, ss.134
Total Phenolic Contents and Antioxidant Activity of Some Common Herbal Teas Used in Benin Republic
INTERNATIONAL ONLINE CONFERENCES ON ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES (IOCENS’21), Gümüşhane, Türkiye, 5 - 07 Temmuz 2021, ss.141
Marshmallow And Human Health
INTERNATIONAL ONLINE CONFERENCES ON ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES (IOCENS’21), Gümüşhane, Türkiye, 5 - 07 Temmuz 2021, ss.352
Evaluation of Antioxidant Properties of Chestnut Flowers and Their Teas
INTERNATIONAL ONLINE CONFERENCES ON ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES (IOCENS’21), Gümüşhane, Türkiye, 5 - 07 Temmuz 2021, ss.349
The Importance of Sudanese Gum Arabic in Food Processing
INTERNATIONAL ONLINE CONFERENCES ON ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES (IOCENS’21), Gümüşhane, Türkiye, 5 - 07 Temmuz 2021, ss.355
Comparative study on the antioxidant properties of tree tomatoes cultivated in Rwanda and Turkey
INTERNATIONAL ONLINE CONFERENCES ON ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES (IOCENS’21), Gümüşhane, Türkiye, 5 - 07 Temmuz 2021, ss.145
Traditional Uses of Medicinal Plants Consumed in Sudan
INTERNATIONAL ONLINE CONFERENCES ON ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES (IOCENS’21), Gümüşhane, Türkiye, 05 Temmuz 2021, ss.354
Physico-chemical and bioactive characteristics of Rosehip (Rosa spp.) fruits
INTERNATIONAL ONLINE CONFERENCES ON ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES (IOCENS’21), Gümüşhane, Türkiye, 5 - 07 Temmuz 2021, ss.136
Review on phytochemical and biological aspects of Guava (Psidium guajava)
INTERNATIONAL ONLINE CONFERENCES ON ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES (IOCENS’21), Gümüşhane, Türkiye, 5 - 07 Temmuz 2021, ss.146
Lycopene Content of Some Fruits and Vegetables
INTERNATIONAL ONLINE CONFERENCES ON ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES (IOCENS’21), Gümüşhane, Türkiye, 5 - 07 Temmuz 2021, ss.347-348
Review on Phytochemical and Antioxidant Properties of Passion Fruits (Passiflora sp.)
2nd International Symposium on Biodiversity Research, Rize, Turkey, 18 - 20 November 2020, Rize, Türkiye, 18 - 20 Kasım 2020, ss.307
Specification and Functional Properties Evaluation of Some Tropical Fruits
2nd International Symposium on Biodiversity Research, Rize, Turkey, 18 - 20 November 2020, Rize, Türkiye, 18 - 20 Kasım 2020, ss.265
The quality of the processed honey
3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, 17 - 19 Eylül 2019
Production and composition of tarhana
3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, 17 - 19 Eylül 2019
Ohmic Assisted Hydrodistillation of Essential Oils
3.ICAFOP, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, ss.1222-1230
Determination Of The Suitability Of Watermelon Radish (Raphanus Sativus L.) For Pickling
3.ICAFOP, 16 - 18 Nisan 2019, ss.328
Lycopene: Chemistry, Sources, Bioavailability, and HealthBenefit Contributions
ICELIS, 11 - 14 Nisan 2019
Supercritical Fluids: A Sustainable Energy for Novel and SafeDried Fruits and Vegetables
ICELIS, 11 - 14 Nisan 2019
Different Green Extraction Methods for Polyphenols
1. INTERNATIONAL TECHNOLOGICAL SCIENCES AND DESIGN SYMPOSIUM, 27 - 29 Haziran 2018
Fatty acid profiles and tocopherol contents of walnut fruits
1.International Technological Sciences and Design Symposium, 26 - 29 Haziran 2018
Chemical Composition of Walnut Fruits Grown in Artvin
I.International Agricultural Science Congress, 9 - 12 Mayıs 2018
A Medical Tree With Whole Edible Parts: Moringa Oleifera
I.International Agricultural Science Congress, 9 - 12 Mayıs 2018
Some Pomological, Physicaland Chemical Properties of Autumn Olive(Elaeagnus umbellata Thunb.)
I.International Agricultural Science Congress, 9 - 12 Mayıs 2018
Application of Ultrasound in Fruits and Vegetables Drying Processes
I.International Agricultural Science Congress, 9 - 12 Mayıs 2018
Beetroot (Beta Vulgaris) as a Functional Food
I.International Agricultural Science Congress, 9 - 12 Mayıs 2018
The Color Changes and Antioxidant Properties of Beetroot(Beta Vulgaris L.) during Pickle Production
I.International Agricultural Science Congress, 9 - 12 Mayıs 2018
Some pomological, Physical and Chemical properties of Autumn Olive berry (Elaeagnus umbellata Thunb.).
I.st International Agrultural Science Congress, 09-12 May, 2018, Van, Turkey. (Poster Presentation and Abstract)., Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, cilt.1
A new bioactive food component: Melatonin
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, 2 - 05 Nisan 2018
The Comparison of Antioxidant Properties of Grape, Mulberryand Carob Molasses
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, 2 - 05 Nisan 2018
Chestnut Fruit as Functional Food
6th International Chestnut Symposium, 9 - 13 Ekim 2017
Chestnut fruit as functional foods
6th International Chestnut Symposium, 9 - 13 Ekim 2017
Some Physical, Chemical and Antioxidant Properties of Chestnut (Castanea sativa Mill.) Honey produced in Turkey
6th International Chestnut Symposium, 9 - 13 Ekim 2017
Health benefits of Genus Gysophila L. (Caryophyllaceae) and its use in foods
MESMAP-3, 13 - 16 Nisan 2017
Scopoletin: Natural Sources and Its Effects on Health
International Congress on Medicinal and aromatic plants ”Natural and healthy life” TABKON, 9 - 12 Mayıs 2017
Quinoa (Chenopodium Quinoa Willd.) as Functional Foods
International Congress on Medicinal and aromatic plants ”Natural and healthy life” TABKON, 9 - 12 Mayıs 2017
Antioxidant Properties of flavoured bagged tea and flavoured ice tea
International Congress on Medicinal and aromatic plants ”Natural and healthy life” TABKON, 9 - 12 Mayıs 2017
A bioactive compound in tea:Gamma Aminobutyric acid (GABA)
International Congress on Medicinal and aromatic plants ”Natural and healthy life” TABKON, 9 - 12 Mayıs 2017
Antioxidant Properties of Fenugreek Seed
International Congress on Medicinal and aromatic plants ”Natural and healthy life” TABKON, 9 - 12 Mayıs 2017
Ursolic and oleanolic acid contents in wild varieties of some fruits
International Congress on Medicinal and aromatic plants ”Natural and healthy life” TABKON, 9 - 12 Mayıs 2017
Bioactive terpenic acids: Their Properties, natural sources and affects on health
International Congress on Medicinal and aromatic plants ”Natural and healthy life” TABKON, 9 - 12 Mayıs 2017
Ferulic acid as a functional food compound and its importance
International Congress on Medicinal and aromatic plants ”Natural and healthy life” TABKON, 9 - 12 Mayıs 2017
Effects of germination on the antioxidant activities of some cereals
The Third International Mediterranean Symposium on Medicinal and Aromatic Plants, Girne, Kıbrıs (Kktc), 13 - 16 Nisan 2017, ss.311
Medicinal Properties of Ajoene
Mesmap-3, Girne, Kıbrıs (Kktc), 13 - 16 Nisan 2017
The volatile compounds and antioxidant properties of different parts of kaldirayak plants (Trachystemon orientalis L. G. Don)
Mesmap-3, Girne, Kıbrıs (Kktc), 13 - 16 Nisan 2017
Health Benefits of Genus Gypshophila L. (Caryophyllaceae) and Its Use in Foods
Mesmap-3, Girne, Kıbrıs (Kktc), 13 - 16 Nisan 2017
Microencapsulation of anthocyanins from Rosa pimpinellifolia fruits
2nd Congress on Food Structure Design, 26 - 28 Eylül 2016, ss.155-156
Kızılcık (Cornus mas L.) Meyvesinin Sisplatinle İndüklenen Oksidatif Hasara Karşı Koruyucu Etkisinin in vitro İncelenmesi
7. Ulusal Veteriner Biyokimya ve Klinik Biyokimya Kongresi, Samsun, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2015, ss.63-64
Comparative Evaluation of Catechins Alkaloids and Antioxidant Activities of Green and Black Tea Wastes
XXXVI CIOSTA CIGR V Conference 2015, 26-28 May2015, Saint Petersburg, the Russian Federation, 26 - 28 Mayıs 2015, ss.96-104
Physical Chemical and Antioxidant Properties of Mad Honey
XXXVI CIOSTA CIGR V Confrence 2015, 26-28 May2015, Saint Petersburg, the Russian Federation, Saint Peter, Guernsey Ve Alderney, 26 - 28 Mayıs 2015, ss.449-458
Antioxidant activities and total phenolics content in the leaves and bulbs of cigdem plants Ornithogalum sp from Turkey
XXXVI CIOSTA CIGR V Conference 2015, 26-28 May2015, Saint Petersburg, the Russian Federation, 26 - 28 Mayıs 2015, ss.459-465
AROMA COMPONENTS OF GREEN KÖRMEN Alliumscorodoprasum L spp rotundum and GARLIC Alliumsativum PLANTS
ISEA 2015 | 7th International Symposium on Edible Alliaceae, 21 - 25 Mayıs 2015, ss.152
SOME PHYSICAL AND CHEMICAL CHARACTERISTICS OF TAŞKÖPRÜ AND CHINESE BLACK GARLICS
ISEA 2015 | 7th International Symposium on Edible Alliaceae, 21 - 25 Mayıs 2015, ss.128
COMPARISON OF THE ANTIOXIDANT PROPERTIES OF SOME ONION AND GARLIC VARIETIES GROWN IN TURKEY
ISEA 2015 | 7th International Symposium on Edible Alliaceae, 21 - 25 Mayıs 2015, ss.126
Zeytin ve Zeytin Yağının Nutrasötik Bir Bileşeni Maslinik Asit
YABİTED II. Bitkisel Yağ Teknolojisi Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.202
Microwave drying of kaldirayak (Trachystemon orientalis (L.) G. Don) Plant Stems.
12 th International Congress on mechanization and energy in Agriculture., 3 - 06 Eylül 2014
Microwave drying characteristics of bladder champion (Silene vulgaris) Shoots
12 th International Congress on mechanization and energy in Agriculture, 3 - 06 Eylül 2014
Kaldırayak (Trachystemon orientalis (L.) G. Don) Bitkisinin Gıda Olarak Kullanımı ve Besinsel lif içeriği
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.473-476
Rosa pimpinellifolia çekirdeklerinin antioksidan özelliği.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
Kaldırayak (Trachystemon orientales (L.) G.Don) bitkisinin gıda olarak kullanımı ve besinsel lif içeriği.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
Utilization of Isabella grape by two different methods.
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus., 24 - 26 Ekim 2013
Some physical and chemical properties of sun dried amasya flower okra.
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013
The effect of the ultrasound application to water absorption of the chickpea and dry bean.
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013
Kuru üryani eriğinin antioksidan özellikleri
İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, 2 - 04 Ekim 2013
Yeşil cevizin fonksiyonel özelliği ve gıda olarak kullanımı
İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2013
Cevizin bileşimi ve sağlık üzerine etkisi.
İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2013
Çayın antimikrobiyal aktivitesi
4. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2013
Gıda sistemlerinde doğal antioksidan olarak yeşil çay kateşinleri
4. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2013
Kafeinsiz çay üretimi
2. Rize Kalkınma Sempozyumu, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2013
Yenilen çay: çay yaprağı turşusu
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
Kırmızı biber salçasının üretiminde HACCP uygulaması
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
Mersin (Myrtus communis L.) meyvesinin antioksidan özelliği
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
Kestane Ununun Tarhana Üretiminde Kullanımı
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
Menengiç kahvesi ve mırra’nın antioksidan özelliği
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012
Çayda bulunan bir aminoasit: L-teanin
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011
Paprika ekstraktı ve gıdalarda kullanımı
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011
L-Sitrullin ve sağlık açısından önemi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011
Bazı meyve ve sebze atıklarının yağ asidi kompozisyonu
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011
Samsun’da faaliyet gösteren şekerli ürün firmalarının durumu ve sektörel sorunları
Samsun Sempozyumu, Samsun, Türkiye, 13 - 16 Ekim 2011
Samsun ve çevresinde sebze olarak kullanılan bazı yabani bitkiler ve tüketim şekilleri
Samsun Sempozyumu, Türkiye, 13 - 16 Ekim 2011
Samsun’da kırmızı biber üretimi ve değerlendirilmesi
Samsun Sempozyumu, Türkiye, 13 - 16 Ekim 2011
The use of cryoconcentration technology in fruit juice industry
4th International Congress on Food and Nutrition together with 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, 12 - 14 Ekim 2011
Effect of adding cherry laurel on physicochemical and functional properties of tarhana
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, 26 - 29 Mayıs 2011
Production and composition of biber tuzu (red pepper sauce).
The 1st International Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 15 Haziran - 17 Ekim 2010
Composition of pickled kaldırayak, kırçan and dal.
The 1st International Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 15 - 17 Haziran 2010
Kara lahananın salamurada muhafazaya uygunluğunun belirlenmesi
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2009
Ceviz Yağı ve Bileşimi
II Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.764-768
Çam Fıstığının Özellikleri
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.450-454
Fonksiyonel gıda olarak kuşburnu
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009
Some properties of gilaburu fruits and nectars.
3rd International Congress on Food and Nutrition, 22 - 25 Nisan 2009
Şeker mısırın (Zea mays saccharata) dondurarak depolanması
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008
Karadeniz Bölgesinde Yetişen Üzümsü Meyvelerin Özellikleri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.261-264
Çay tohumlarının fiziksel ve kimyasal özellikleri
Gıda Mühendisliği 5. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2007
Rehydration characteristics of rosehips rehydrated at different temperatures.
2nd International Congress on Food and Nutrition, 24 - 26 Ekim 2007
Antosiyaninlerin antioksidan aktivitesi
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006
Kızılcık tarhanasının fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006
Siyah çay demlerinde bulanıklık
Gıda Kongresi 2005, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2005
Böğürtlenin antioksidan kapasitesi
Türkiye 7. Gıda Kongresi, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002
Işgın (Rheum ribes L.) turşusu üretimi üzerine bir çalışma.
XII. Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 17 - 21 Eylül 2001
The composition of Doritt strawberry variety
Black sea and Central Asian Symposium on Food Technology, 12 - 16 Ekim 2000
Suitability of cherry laurel (Laurocerasus officinalis Roem.) to jam production.
Black sea and Central Asian Symposium on Food Technology, 12 - 16 Ekim 2000
The composition of seeds of red peppers (Capsicum)
Black sea and Central Asian Symposium on Food Technology, 12 - 16 Ekim 2000
Jellan gam’ın özellikleri ve gıdalarda kullanımı.
2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, Türkiye, 18 - 20 Ekim 1999
Kitap & Kitap Bölümleri
Starch-based nanofibres for food packaging application
STARCH BASED NANOMATERIALS FOR FOOD PACKAGING Perspectives and Future Prospectus, Nayık, GA., Dar, AH, Editör, Elsevier, New Delhi, ss.83-98, 2024