Öğr. Gör. Dr. Bahtınur Taşcı
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Nutritional and Health Benefits of Spirulina platensis
TAŞCI B.
,
zannou O.
5th International AnatolianAgriculture, Food, Environment andBiology Congress, 1 - 04 Ekim 2020
Kitap & Kitap Bölümleri
Omega-3 ve sağlık etkileri
TAŞCI B.
,
ASAL ULUS C.
SAĞLIK & BİLİM 2023: Beslenme-IV, Hatice BAYGUT, Yasemin BEYHAN, Editör, Efe Akademi, ss.279-291, 2023
Deve sütünün sağlık üzerine etkileri
ASAL ULUS C.
,
TAŞCI B.
SAĞLIK & BİLİM 2023: Beslenme-IV, Dr. Öğr. Üyesi Hatice BAYGUT, Prof. Dr. Yasemin BEYHAN, Editör, Efe Akademi, ss.313-323, 2023
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
55
H-İndeks (WoS)
1
Atıf (Scopus)
3
H-İndeks (Scopus)
1
Proje
3
Açık Erişim
2