Akademyada Okuryazarlık Buluşmaları-1; Tema: Cinsiyete Duyarlı Okuryazarlık

Etkinlik Türü: Söyleşi

Etkinlik Organizasyonu Yılı: 2023

Katılımcı Sayısı: 40

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kadın ve Toplum Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “Akademide Kadın Buluşmaları” etkinliğinin birincisi Dr. Öğr. Üyesi Senem Gürkan’ın önderliğinde gerçekleştirildi. Bundan böyle Dr. Öğr. Üyesi Senem Gürkan önderliğinde gerçekleştirilecek etkinliğin birincisi “Cinsiyete Duyarlı Okuryazarlık” olarak belirlenen “Akademyada Okuryazarlık Buluşmaları-1” paneli ile başladı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Merkez Kütüphane Seminer Salonu’nda düzenlenen etkinliğe üniversitenin akademik ve idari personelinin yanı sıra, lisansüstü öğrenciler katılım sağladı. Moderatörlüğünü Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Senem GÜRKAN’ın yaptığı panele, OMÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden Prof. Dr. Nuray Ertürk Keskin, OMÜ İletişim Fakültesi’nden Doç. Dr. Ahmet Oktan, OMÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’nda görevli kütüphaneci Burcu Yılmaz konuşmacı olarak katıldılar.