S. TURHAN Et Al. , "Karadeniz mutfak kültüründe hamsi balığının yeri ve önemi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana , Turkey, 2014
TURHAN, S. Et Al. 2014. Karadeniz mutfak kültüründe hamsi balığının yeri ve önemi. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana , (Turkey).
TURHAN, S., TURAL, S., & SARICAOĞLU, F. T., (2014). Karadeniz mutfak kültüründe hamsi balığının yeri ve önemi . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey
TURHAN, Sadettin, SERPİL TURAL, And FURKAN TÜRKER SARICAOĞLU. "Karadeniz mutfak kültüründe hamsi balığının yeri ve önemi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
TURHAN, Sadettin Et Al. "Karadeniz mutfak kültüründe hamsi balığının yeri ve önemi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana , Turkey, 2014
TURHAN, S. TURAL, S. And SARICAOĞLU, F. T. (2014) . "Karadeniz mutfak kültüründe hamsi balığının yeri ve önemi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Sadettin Turhan Et Al. }, title={Karadeniz mutfak kültüründe hamsi balığının yeri ve önemi}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana}, city={}, country={Turkey}, year={2014}}