M. K. DEMİR Et Al. , "Farklı Kepek Fraksiyonları ve Ksilanaz Enzimi Kullanımının Bazı Bisküvi Özellikleri Üzerine Etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.485, 2011
DEMİR, M. K. Et Al. 2011. Farklı Kepek Fraksiyonları ve Ksilanaz Enzimi Kullanımının Bazı Bisküvi Özellikleri Üzerine Etkisi. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 485.
DEMİR, M. K., BİLGİÇLİ, N., TÜRKER, S., ERTAŞ, N., YAZAR, T., ÇOBANOĞLU, E. O., ... YERLİKAYA, M.(2011). Farklı Kepek Fraksiyonları ve Ksilanaz Enzimi Kullanımının Bazı Bisküvi Özellikleri Üzerine Etkisi . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.485). Hatay, Turkey
DEMİR, MUSTAFA Et Al. "Farklı Kepek Fraksiyonları ve Ksilanaz Enzimi Kullanımının Bazı Bisküvi Özellikleri Üzerine Etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2011
DEMİR, MUSTAFA K. Et Al. "Farklı Kepek Fraksiyonları ve Ksilanaz Enzimi Kullanımının Bazı Bisküvi Özellikleri Üzerine Etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.485, 2011
DEMİR, M. K. Et Al. (2011) . "Farklı Kepek Fraksiyonları ve Ksilanaz Enzimi Kullanımının Bazı Bisküvi Özellikleri Üzerine Etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.485.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA KÜRŞAT DEMİR Et Al. }, title={Farklı Kepek Fraksiyonları ve Ksilanaz Enzimi Kullanımının Bazı Bisküvi Özellikleri Üzerine Etkisi}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2011}, pages={485} }