M. SARICA Et Al. , "Yozgat İli Halk Elinde Yetiştirilen Beyaz Ve Alaca Kazların Kesim ve Karkas Özellikleri," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.3, no.3, pp.133-138, 2015
SARICA, M. Et Al. 2015. Yozgat İli Halk Elinde Yetiştirilen Beyaz Ve Alaca Kazların Kesim ve Karkas Özellikleri. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.3, no.3 , 133-138.
SARICA, M., BOZ, M. A., & YAMAK, U. S., (2015). Yozgat İli Halk Elinde Yetiştirilen Beyaz Ve Alaca Kazların Kesim ve Karkas Özellikleri. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.3, no.3, 133-138.
SARICA, Musa, MEHMET AKİF BOZ, And Umut Sami Yamak. "Yozgat İli Halk Elinde Yetiştirilen Beyaz Ve Alaca Kazların Kesim ve Karkas Özellikleri," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.3, no.3, 133-138, 2015
SARICA, Musa Et Al. "Yozgat İli Halk Elinde Yetiştirilen Beyaz Ve Alaca Kazların Kesim ve Karkas Özellikleri." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.3, no.3, pp.133-138, 2015
SARICA, M. BOZ, M. A. And YAMAK, U. S. (2015) . "Yozgat İli Halk Elinde Yetiştirilen Beyaz Ve Alaca Kazların Kesim ve Karkas Özellikleri." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.3, no.3, pp.133-138.
@article{article, author={Musa Sarıca Et Al. }, title={Yozgat İli Halk Elinde Yetiştirilen Beyaz Ve Alaca Kazların Kesim ve Karkas Özellikleri}, journal={TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY}, year=2015, pages={133-138} }