M. A. BOZ Et Al. , "Beç tavuğu etinin kimyasal ve yağ asidi kompozisyonu üzerine yetiştirme sistemi ve kesim yaşının etkisi.," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.25, no.3, 2021
BOZ, M. A. Et Al. 2021. Beç tavuğu etinin kimyasal ve yağ asidi kompozisyonu üzerine yetiştirme sistemi ve kesim yaşının etkisi.. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.25, no.3 .
BOZ, M. A., ÖZ, F., SARICA, M., & YAMAK, U. S., (2021). Beç tavuğu etinin kimyasal ve yağ asidi kompozisyonu üzerine yetiştirme sistemi ve kesim yaşının etkisi.. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.25, no.3.
BOZ, MEHMET Et Al. "Beç tavuğu etinin kimyasal ve yağ asidi kompozisyonu üzerine yetiştirme sistemi ve kesim yaşının etkisi.," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.25, no.3, 2021
BOZ, MEHMET A. Et Al. "Beç tavuğu etinin kimyasal ve yağ asidi kompozisyonu üzerine yetiştirme sistemi ve kesim yaşının etkisi.." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.25, no.3, 2021
BOZ, M. A. Et Al. (2021) . "Beç tavuğu etinin kimyasal ve yağ asidi kompozisyonu üzerine yetiştirme sistemi ve kesim yaşının etkisi.." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.25, no.3.
@article{article, author={MEHMET AKİF BOZ Et Al. }, title={Beç tavuğu etinin kimyasal ve yağ asidi kompozisyonu üzerine yetiştirme sistemi ve kesim yaşının etkisi.}, journal={Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2021}