E. G. KARABACAK Et Al. , "Farklı Bölgelerden İzole Edilen Bakterilerin Gıda Endüstrisinde Önemli Olan Bazı Enzimleri Üretim Potansiyellerinin Taranması," Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.317, 2020
KARABACAK, E. G. Et Al. 2020. Farklı Bölgelerden İzole Edilen Bakterilerin Gıda Endüstrisinde Önemli Olan Bazı Enzimleri Üretim Potansiyellerinin Taranması. Türkiye 13. Gıda Kongresi , (Çanakkale, Turkey), 317.
KARABACAK, E. G., SAYGIN, H., ŞAHİN, N., & ÇON, A. H., (2020). Farklı Bölgelerden İzole Edilen Bakterilerin Gıda Endüstrisinde Önemli Olan Bazı Enzimleri Üretim Potansiyellerinin Taranması . Türkiye 13. Gıda Kongresi (pp.317). Çanakkale, Turkey
KARABACAK, Elif Et Al. "Farklı Bölgelerden İzole Edilen Bakterilerin Gıda Endüstrisinde Önemli Olan Bazı Enzimleri Üretim Potansiyellerinin Taranması," Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2020
KARABACAK, Elif G. Et Al. "Farklı Bölgelerden İzole Edilen Bakterilerin Gıda Endüstrisinde Önemli Olan Bazı Enzimleri Üretim Potansiyellerinin Taranması." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.317, 2020
KARABACAK, E. G. Et Al. (2020) . "Farklı Bölgelerden İzole Edilen Bakterilerin Gıda Endüstrisinde Önemli Olan Bazı Enzimleri Üretim Potansiyellerinin Taranması." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, p.317.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Elif Gülşen Karabacak Et Al. }, title={Farklı Bölgelerden İzole Edilen Bakterilerin Gıda Endüstrisinde Önemli Olan Bazı Enzimleri Üretim Potansiyellerinin Taranması}, congress name={Türkiye 13. Gıda Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2020}, pages={317} }