M. SALMAN Et Al. , "Organik yonca kuru otu ile mısır silajı farklı kombinasyonlarının in vitro gerçek sindirilebilirliklerinin belirlenmesi," 2.Uluslararası Yenilikçi Bilimsel Yaklaşımlar Kongresi Uygulamalı Bilimler , pp.269-274, 2019
SALMAN, M. Et Al. 2019. Organik yonca kuru otu ile mısır silajı farklı kombinasyonlarının in vitro gerçek sindirilebilirliklerinin belirlenmesi. 2.Uluslararası Yenilikçi Bilimsel Yaklaşımlar Kongresi Uygulamalı Bilimler , 269-274.
SALMAN, M., BÖLÜKBAŞ, B., SELÇUK, Z., MURUZ, H., ÇETİNKAYA, N., KAYA, İ., ... YOLCU, H.(2019). Organik yonca kuru otu ile mısır silajı farklı kombinasyonlarının in vitro gerçek sindirilebilirliklerinin belirlenmesi . 2.Uluslararası Yenilikçi Bilimsel Yaklaşımlar Kongresi Uygulamalı Bilimler (pp.269-274).
SALMAN, Mustafa Et Al. "Organik yonca kuru otu ile mısır silajı farklı kombinasyonlarının in vitro gerçek sindirilebilirliklerinin belirlenmesi," 2.Uluslararası Yenilikçi Bilimsel Yaklaşımlar Kongresi Uygulamalı Bilimler, 2019
SALMAN, Mustafa Et Al. "Organik yonca kuru otu ile mısır silajı farklı kombinasyonlarının in vitro gerçek sindirilebilirliklerinin belirlenmesi." 2.Uluslararası Yenilikçi Bilimsel Yaklaşımlar Kongresi Uygulamalı Bilimler , pp.269-274, 2019
SALMAN, M. Et Al. (2019) . "Organik yonca kuru otu ile mısır silajı farklı kombinasyonlarının in vitro gerçek sindirilebilirliklerinin belirlenmesi." 2.Uluslararası Yenilikçi Bilimsel Yaklaşımlar Kongresi Uygulamalı Bilimler , pp.269-274.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mustafa Salman Et Al. }, title={Organik yonca kuru otu ile mısır silajı farklı kombinasyonlarının in vitro gerçek sindirilebilirliklerinin belirlenmesi}, congress name={2.Uluslararası Yenilikçi Bilimsel Yaklaşımlar Kongresi Uygulamalı Bilimler}, city={}, country={}, year={2019}, pages={269-274} }