A. KURT KIZILDOĞAN, "Farklı bitkisel yağların Streptomyces clavuligerus’ta klavulanik asit üretimi üzerineetkisi," Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2, pp.223, 2017
KURT KIZILDOĞAN, A. 2017. Farklı bitkisel yağların Streptomyces clavuligerus’ta klavulanik asit üretimi üzerineetkisi. Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2 , 223.
KURT KIZILDOĞAN, A., (2017). Farklı bitkisel yağların Streptomyces clavuligerus’ta klavulanik asit üretimi üzerineetkisi. Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2, 223.
KURT KIZILDOĞAN, Aslıhan. "Farklı bitkisel yağların Streptomyces clavuligerus’ta klavulanik asit üretimi üzerineetkisi," Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2, 223, 2017
KURT KIZILDOĞAN, Aslıhan K. . "Farklı bitkisel yağların Streptomyces clavuligerus’ta klavulanik asit üretimi üzerineetkisi." Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2, pp.223, 2017
KURT KIZILDOĞAN, A. (2017) . "Farklı bitkisel yağların Streptomyces clavuligerus’ta klavulanik asit üretimi üzerineetkisi." Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2, p.223.
@article{article, author={Aslıhan Kurt Kızıldoğan}, title={Farklı bitkisel yağların Streptomyces clavuligerus’ta klavulanik asit üretimi üzerineetkisi}, journal={Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi}, year=2017, pages={223} }