H. Çelik And Z. SELÇUK, "Karambanın fiğ otu ve yonca otu ile farklı oranda karışımlarının in vitro gerçek sindirilebilirliğinin belirlenmesi," Van Veterinary Journal , vol.30, no.3, pp.145-149, 2019
Çelik, H. And SELÇUK, Z. 2019. Karambanın fiğ otu ve yonca otu ile farklı oranda karışımlarının in vitro gerçek sindirilebilirliğinin belirlenmesi. Van Veterinary Journal , vol.30, no.3 , 145-149.
Çelik, H., & SELÇUK, Z., (2019). Karambanın fiğ otu ve yonca otu ile farklı oranda karışımlarının in vitro gerçek sindirilebilirliğinin belirlenmesi. Van Veterinary Journal , vol.30, no.3, 145-149.
Çelik, Hilmi, And Zehra Selçuk. "Karambanın fiğ otu ve yonca otu ile farklı oranda karışımlarının in vitro gerçek sindirilebilirliğinin belirlenmesi," Van Veterinary Journal , vol.30, no.3, 145-149, 2019
Çelik, Hilmi And SELÇUK, Zehra. "Karambanın fiğ otu ve yonca otu ile farklı oranda karışımlarının in vitro gerçek sindirilebilirliğinin belirlenmesi." Van Veterinary Journal , vol.30, no.3, pp.145-149, 2019
Çelik, H. And SELÇUK, Z. (2019) . "Karambanın fiğ otu ve yonca otu ile farklı oranda karışımlarının in vitro gerçek sindirilebilirliğinin belirlenmesi." Van Veterinary Journal , vol.30, no.3, pp.145-149.
@article{article, author={Hilmi Çelik And author={Zehra Selçuk}, title={Karambanın fiğ otu ve yonca otu ile farklı oranda karışımlarının in vitro gerçek sindirilebilirliğinin belirlenmesi}, journal={Van Veterinary Journal}, year=2019, pages={145-149} }