Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Buğday rüşeyminden ultrason destekli üçl...
Buğday rüşeyminden ultrason destekli üçlü faz ayırma yöntemi ile yağ, protein vepolisakkaritlerin eşzamanlı olarak ekstraksiyonu
Tekgüler B.
,
Koca İ.
,
Odabaş H. İ.(Yürütücü)
,
Sarıcaoğlu F. T.
TÜBİTAK Projesi, 2021 - 2022
Proje Türü:
TÜBİTAK Projesi
Başlama Tarihi:
Şubat 2021
Bitiş Tarihi:
Şubat 2022