O. KURT Et Al. , "Embriyo kültürü ile yemeklik yağ kalitesi yüksek Keten çeşitlerinin geliştirilmesi üzerine bir araştırma," Uluslararası katılımlı 20.ulusal biyoloji kongresi , 2010
KURT, O. Et Al. 2010. Embriyo kültürü ile yemeklik yağ kalitesi yüksek Keten çeşitlerinin geliştirilmesi üzerine bir araştırma. Uluslararası katılımlı 20.ulusal biyoloji kongresi .
KURT, O., UYSAL, H., demir, a., & kılınç, r., (2010). Embriyo kültürü ile yemeklik yağ kalitesi yüksek Keten çeşitlerinin geliştirilmesi üzerine bir araştırma . Uluslararası katılımlı 20.ulusal biyoloji kongresi
KURT, Orhan Et Al. "Embriyo kültürü ile yemeklik yağ kalitesi yüksek Keten çeşitlerinin geliştirilmesi üzerine bir araştırma," Uluslararası katılımlı 20.ulusal biyoloji kongresi, 2010
KURT, Orhan Et Al. "Embriyo kültürü ile yemeklik yağ kalitesi yüksek Keten çeşitlerinin geliştirilmesi üzerine bir araştırma." Uluslararası katılımlı 20.ulusal biyoloji kongresi , 2010
KURT, O. Et Al. (2010) . "Embriyo kültürü ile yemeklik yağ kalitesi yüksek Keten çeşitlerinin geliştirilmesi üzerine bir araştırma." Uluslararası katılımlı 20.ulusal biyoloji kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={Orhan Kurt Et Al. }, title={Embriyo kültürü ile yemeklik yağ kalitesi yüksek Keten çeşitlerinin geliştirilmesi üzerine bir araştırma}, congress name={Uluslararası katılımlı 20.ulusal biyoloji kongresi}, city={}, country={}, year={2010}}