U. BAŞER Et Al. , "Tüketicilerin Gıda Güvenliği Bilinç Düzeylerini Etkileyen Faktörler: Samsun İli Örneği," Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi , vol.9, no.2, pp.239-244, 2022
BAŞER, U. Et Al. 2022. Tüketicilerin Gıda Güvenliği Bilinç Düzeylerini Etkileyen Faktörler: Samsun İli Örneği. Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi , vol.9, no.2 , 239-244.
BAŞER, U., KILIÇ, O., & AYDIN ERYILMAZ, G., (2022). Tüketicilerin Gıda Güvenliği Bilinç Düzeylerini Etkileyen Faktörler: Samsun İli Örneği. Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi , vol.9, no.2, 239-244.
BAŞER, Uğur, Osman Kılıç, And Gamze Aydın Eryılmaz. "Tüketicilerin Gıda Güvenliği Bilinç Düzeylerini Etkileyen Faktörler: Samsun İli Örneği," Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi , vol.9, no.2, 239-244, 2022
BAŞER, Uğur Et Al. "Tüketicilerin Gıda Güvenliği Bilinç Düzeylerini Etkileyen Faktörler: Samsun İli Örneği." Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi , vol.9, no.2, pp.239-244, 2022
BAŞER, U. KILIÇ, O. And AYDIN ERYILMAZ, G. (2022) . "Tüketicilerin Gıda Güvenliği Bilinç Düzeylerini Etkileyen Faktörler: Samsun İli Örneği." Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi , vol.9, no.2, pp.239-244.
@article{article, author={Uğur Başer Et Al. }, title={Tüketicilerin Gıda Güvenliği Bilinç Düzeylerini Etkileyen Faktörler: Samsun İli Örneği}, journal={Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi}, year=2022, pages={239-244} }