S. TURHAN Et Al. , "Bez Sucukların Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi," The First International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus , pp.422-424, 2010
TURHAN, S. Et Al. 2010. Bez Sucukların Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi. The First International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus , 422-424.
TURHAN, S., TEMİZ, H., & ÜSTÜN, N. Ş., (2010). Bez Sucukların Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi . The First International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus (pp.422-424).
TURHAN, Sadettin, Hasan Temiz, And Nebahat Şule Üstün. "Bez Sucukların Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi," The First International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 2010
TURHAN, Sadettin Et Al. "Bez Sucukların Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi." The First International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus , pp.422-424, 2010
TURHAN, S. TEMİZ, H. And ÜSTÜN, N. Ş. (2010) . "Bez Sucukların Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi." The First International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus , pp.422-424.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Sadettin Turhan Et Al. }, title={Bez Sucukların Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi}, congress name={The First International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus}, city={}, country={}, year={2010}, pages={422-424} }