T. UYANIK, "Samsun İlindeki Hastane Kantinlerinde Satışa Sunulan Tüketime Hazır Sandviçlerde Genişlemiş Spektrumlu Beta-Laktamaz Üreten Escherichia coli Varlığının Araştırılması," Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.19, no.1, pp.37-42, 2022
UYANIK, T. 2022. Samsun İlindeki Hastane Kantinlerinde Satışa Sunulan Tüketime Hazır Sandviçlerde Genişlemiş Spektrumlu Beta-Laktamaz Üreten Escherichia coli Varlığının Araştırılması. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.19, no.1 , 37-42.
UYANIK, T., (2022). Samsun İlindeki Hastane Kantinlerinde Satışa Sunulan Tüketime Hazır Sandviçlerde Genişlemiş Spektrumlu Beta-Laktamaz Üreten Escherichia coli Varlığının Araştırılması. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.19, no.1, 37-42.
UYANIK, Tolga. "Samsun İlindeki Hastane Kantinlerinde Satışa Sunulan Tüketime Hazır Sandviçlerde Genişlemiş Spektrumlu Beta-Laktamaz Üreten Escherichia coli Varlığının Araştırılması," Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.19, no.1, 37-42, 2022
UYANIK, Tolga. "Samsun İlindeki Hastane Kantinlerinde Satışa Sunulan Tüketime Hazır Sandviçlerde Genişlemiş Spektrumlu Beta-Laktamaz Üreten Escherichia coli Varlığının Araştırılması." Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.19, no.1, pp.37-42, 2022
UYANIK, T. (2022) . "Samsun İlindeki Hastane Kantinlerinde Satışa Sunulan Tüketime Hazır Sandviçlerde Genişlemiş Spektrumlu Beta-Laktamaz Üreten Escherichia coli Varlığının Araştırılması." Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.19, no.1, pp.37-42.
@article{article, author={Tolga Uyanık}, title={Samsun İlindeki Hastane Kantinlerinde Satışa Sunulan Tüketime Hazır Sandviçlerde Genişlemiş Spektrumlu Beta-Laktamaz Üreten Escherichia coli Varlığının Araştırılması}, journal={Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, year=2022, pages={37-42} }